Здравейте колеги,
Може ли някой да ме посъветва каква стойка да си взема и от къде за KD-55X8005C.
Искам стойката да е подвижна във всички посоки.
Благодаря предварително.
Здравейте колеги,
Може ли някой да ме посъветва каква стойка да си взема и от къде за KD-55X8005C.
Искам стойката да е подвижна във всички посоки.
Благодаря предварително.
Виж тук дали нещо ще ти хареса:стойки за стена - Търсене в - eMAG.bg
Спрях се на две, но коя ще ми върши работа и представа си нямам.
Стенна стойка за TV Vogel's W53070, Завъртане 180 градуса, 32-55", Черна
Стенна стойка за TV Vogel's W53080, Завъртане 180 градуса, 40-65", Черна
Хайде помагайте колеги.
Заслужава ли по-високата цена на 55x9305c спрямо 55x8505c, около 1500лв е по-скъп? Мерси
Laptopite.bg : Телевизор Sony KD-55XD9305 55" 3D 4K Ultra HD LED Android TV BRAVIA, DVB-C / DVB-T/T2 / DVB-S/S2, XR 1000Hz, Wi-Fi, HDMI, USB, Speakers, Black Sony 55x9305 e c 10 битов панел на матрицата. Другия / 55x8505 / е с 8 битов панел
Според мен,не си заслужава...освен ако вече не си се навил да го вземеш....
Освен по-добрия звук, има ли друго, което е различно?
Предполагам външния вид..изглежда доста внушителен с тези размери....
Тези стойки са за телевизори с равен гръб. Твоят модел май не е с такъв....така че ще ти трябва някакъв преходник.
това не е ли такъв преходник?
Конзола за монтаж на стена SU-WL450 | SU-WL450 | Sony BG
И двете стойки ще ти паснат идеално...в комплекта има всичко необходимо за монтажа...която и да избереш,няма да сбъркаш.....единствено не пасват на Филипс 7-ма серия 55"и нагоре,защото рамката се пада точно върху басовия говорител,които е отзад и го закрива почти целия...
http://www.flatpanelshd.com/news.php...&id=1467030484
Ако имат нещо общо с братовчедите си миналата година... (100 херца и VA Матрица) може да ми станат фаворити..
За сега новите модели от нисък към среден клас не ми допадат... WD75* 32" и 49" ми клонят към ips 43" си е VA Сони пак направиха мармалад :D