А пробва ли с друг рутер ?
Ако при сканиране има добър сигнал от мрежата на някой съсед, пробвай с нея, като се договориш за теста със съседа разбира се.
А пробва ли с друг рутер ?
Ако при сканиране има добър сигнал от мрежата на някой съсед, пробвай с нея, като се договориш за теста със съседа разбира се.
Ще ви помоля за съвет.
Кой модел 55' на Сони е добър за купуване в момента ?
Без 4К .
skoti
SONY-KDL-55W805C
SONY-KDL-55W807C
SONY-KDL-55W808C
SONY-KDL-55W809C
С мобилния интернет от телефона се свързва и си работи перфектно. При мен проблемът е, че с рутера също се свързва веднага след като напиша паролата и най-долу на настройки на началния екран вляво от таймера иконката за WI-FI е активна (запълнена в син цвят), но когато вляза в някое приложение се оказва, че интернет липсва и при излизане от приложение иконката е празна с възклицателен знак. След това натискам на забравяне на мрежата и отново вписвам паролата и отново едно и също. Дори влизам в менюто "Мрежа и аксесоари", където на мрежа>>>допълнителни настройки>>>вградена мрежа изключвам WI-FI и го включвам наново, но и така не става.
Сигурен съм, че с връщане към фабрични настройки ще се оправи, но след това ще трябва да настройвам KODI и другите приложения, които използвам, а това ще ми отнеме доста време.
А иначе в Youtube открих само това клипче, което илюстрира моя проблем:
https://www.youtube.com/watch?v=i9wLfECpDS8
Здравейте, купих си вчера Sony 50w807 и реших да настроя вътрешната мрежа DLNA. Телевизорът е свързан към рутера с кабел, както и PC-то е с кабел към същия рутер. Инсталирах Serviio и единственият начин да достигна до папката която съм шернал е чрез HOME>video>устройства и там избирам филма който е наличен, но мога да го пусна само с някакъв вътрешен плеър на телевизора, който е супер кофти. Имам инсталиран MX player и VLC но нямам опция да плейна филма чрез тях. Някой ще ми даде ли съвет как да подкарам споделените със Serviio филми да ги пусна с друг плеър освен вътрешния?
Благодаря предварително
Колеги при мен режим футбол на живо си работи коректно.Вчера го пробвах на 5-6 пъти на различните мачове на различни канали и си се включваше без проблем.Друг е въпроса че ефекта не е кой знае какво-леки изменения при говора друго нищо забележимо не виждам.Може и да греша не знам.
Имам един въпрос за kdl50w809,стават ли 3д очила от самсунг или трябва да си взема оригиналните на сони? Изчетох доста противоречиви мнения, в магазина казаха ,че стават.Та ако някой е тествал да сподели,стават ли ,има ли разлика в качеството? Благодаря предварително!
От вчера работи и при мен,ще видим до кога обаче
- - - - - - - - - -
[QUOTE=TOHY;776555]Имам един въпрос за kdl50w809,стават ли 3д очила от самсунг или трябва да си взема оригиналните на сони? Изчетох доста противоречиви мнения, в магазина казаха ,че стават.Та ако някой е тествал да сподели,стават ли ,има ли разлика в качеството? Благодаря предварително![/QUOTE
Да,стават от Самсунг,има разлика в качеството разбира се,защо мислиш ги дават по 2 броя,и пак са по-евтини от оригиналните?...
Ако не виждаш изменения в картината - значи гледаш "припечени" цветове.... Тоест ако си настроил картината добре, включвайки този режим, ужасно насища цветовете до нереалистични такива....
- - - - - - - - - -
[QUOTE=iveto;776585]От вчера работи и при мен,ще видим до кога обаче
- - - - - - - - - -
260лв. за два броя очила..... Как ли пък не. Добре че си имам 55" LG с пасивно 3д в хола и очила колкото искаш....
hristoslav2 - мерси за съвета !
Гледам тези двата и не откривам каква е разликата в спецификациите им 55W808C и 55W809C .
Цената им е почти еднаква, въпроса е ,кой е по-добър и с какво ?
Този има ли смисъл да го заглеждам 55X8005CBAEP ? Има 4К но това не е водещо за мен, просто е на подобни пари като
горните два.
Разликата е само в дизайна - цвета на корпуса.
Различно изписаните стойности на Motionflow XR...са само маркетингов трик, с цел симулиране на разлика и забаламосване на потенциалните клиенти, че видиш ли, били различни.
https://www.youtube.com/watch?v=SS8T5eQaelQ
щатският X810C е аналог на европейският X8005C
Sony 2016 TVs: Reviews and Prices
[QUOTE=Dominator;776599]Ако не виждаш изменения в картината - значи гледаш "припечени" цветове.... Тоест ако си настроил картината добре, включвайки този режим, ужасно насища цветовете до нереалистични такива....
Да прав си колега загледах се малко по внимателно в тревата и екипите и забелязах леко потъмняване насищане на цветовете.
Здравейте.
"Цели" два дена не използвах телевизора (Sony KDL-32WD757) и снощи, при опит от моя страна да пусна филм от флашка (използвайки вградения в ТВ-то плеър) не успях да пусна субтитрите. Избирам зеления бутон от дистанционното (бутона за промяна на субт.) и на телевизора излиза текст "няма налични субтитри" или нещо подобно. До този момент нямах проблеми със вградения плеър,всичко тръгваше.
С молба за съвет или мнение...
Благодаря и лека..