Страница 65 от 110 ПърваПърва ... 1555636465666775 ... ПоследноПоследно
Резултати от 961 до 975 от общо 1641
Like Tree328Одобрявам

SONY телевизори 2016

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: SONY телевизори 2016

А пробва ли с друг рутер ?

Ако при сканиране има добър сигнал от мрежата на някой съсед, пробвай с нея, като се договориш за теста със съседа разбира се.

2.  

3. Тук е от
    Dec 2014

Ще ви помоля за съвет.
    Кой модел 55' на Сони е добър за купуване в момента ?
    Без 4К .

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

skoti
    SONY-KDL-55W805C
    SONY-KDL-55W807C
    SONY-KDL-55W808C
    SONY-KDL-55W809C

5. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2015

Цитат Първоначално публикувано от Сидеров Виж публикацията
    Пробвай да му пуснеш Интернет от телефона
    С мобилния интернет от телефона се свързва и си работи перфектно. При мен проблемът е, че с рутера също се свързва веднага след като напиша паролата и най-долу на настройки на началния екран вляво от таймера иконката за WI-FI е активна (запълнена в син цвят), но когато вляза в някое приложение се оказва, че интернет липсва и при излизане от приложение иконката е празна с възклицателен знак. След това натискам на забравяне на мрежата и отново вписвам паролата и отново едно и също. Дори влизам в менюто "Мрежа и аксесоари", където на мрежа>>>допълнителни настройки>>>вградена мрежа изключвам WI-FI и го включвам наново, но и така не става.
    Сигурен съм, че с връщане към фабрични настройки ще се оправи, но след това ще трябва да настройвам KODI и другите приложения, които използвам, а това ще ми отнеме доста време.
    А иначе в Youtube открих само това клипче, което илюстрира моя проблем:
    https://www.youtube.com/watch?v=i9wLfECpDS8

6. Junior Member
    Тук е от
    May 2016

Здравейте, купих си вчера Sony 50w807 и реших да настроя вътрешната мрежа DLNA. Телевизорът е свързан към рутера с кабел, както и PC-то е с кабел към същия рутер. Инсталирах Serviio и единственият начин да достигна до папката която съм шернал е чрез HOME>video>устройства и там избирам филма който е наличен, но мога да го пусна само с някакъв вътрешен плеър на телевизора, който е супер кофти. Имам инсталиран MX player и VLC но нямам опция да плейна филма чрез тях. Някой ще ми даде ли съвет как да подкарам споделените със Serviio филми да ги пусна с друг плеър освен вътрешния?
    Благодаря предварително

7. Member
    Тук е от
    Sep 2010
    Живее в
    В.Търново

Пробвай с „коди“

8.  

9. Тук е от
    Feb 2015

Колеги при мен режим футбол на живо си работи коректно.Вчера го пробвах на 5-6 пъти на различните мачове на различни канали и си се включваше без проблем.Друг е въпроса че ефекта не е кой знае какво-леки изменения при говора друго нищо забележимо не виждам.Може и да греша не знам.

10. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2013

Имам един въпрос за kdl50w809,стават ли 3д очила от самсунг или трябва да си взема оригиналните на сони? Изчетох доста противоречиви мнения, в магазина казаха ,че стават.Та ако някой е тествал да сподели,стават ли ,има ли разлика в качеството? Благодаря предварително!

11. Member Аватара на Сидеров
    Тук е от
    Feb 2016

Стават, някои обаче казват, че са по-тъмни

12. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от valter1968 Виж публикацията
    Колеги при мен режим футбол на живо си работи коректно.Вчера го пробвах на 5-6 пъти на различните мачове на различни канали и си се включваше без проблем.Друг е въпроса че ефекта не е кой знае какво-леки изменения при говора друго нищо забележимо не виждам.Може и да греша не знам.
    От вчера работи и при мен,ще видим до кога обаче

- - - - - - - - - -

[QUOTE=TOHY;776555]Имам един въпрос за kdl50w809,стават ли 3д очила от самсунг или трябва да си взема оригиналните на сони? Изчетох доста противоречиви мнения, в магазина казаха ,че стават.Та ако някой е тествал да сподели,стават ли ,има ли разлика в качеството? Благодаря предварително![/QUOTE

Да,стават от Самсунг,има разлика в качеството разбира се,защо мислиш ги дават по 2 броя,и пак са по-евтини от оригиналните?...

13. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от valter1968 Виж публикацията
    Ако не виждаш изменения в картината - значи гледаш "припечени" цветове.... Тоест ако си настроил картината добре, включвайки този режим, ужасно насища цветовете до нереалистични такива....

- - - - - - - - - -

[QUOTE=iveto;776585]От вчера работи и при мен,ще видим до кога обаче

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от TOHY Виж публикацията
    Имам един въпрос за kdl50w809,стават ли 3д очила от самсунг или трябва да си взема оригиналните на сони? Изчетох доста противоречиви мнения, в магазина казаха ,че стават.Та ако някой е тествал да сподели,стават ли ,има ли разлика в качеството? Благодаря предварително![/QUOTE

Да,стават от Самсунг,има разлика в качеството разбира се,защо мислиш ги дават по 2 броя,и пак са по-евтини от оригиналните?...
    260лв. за два броя очила..... Как ли пък не. Добре че си имам 55" LG с пасивно 3д в хола и очила колкото искаш....

14.  

15. Тук е от
    Dec 2014

hristoslav2 - мерси за съвета !
    Гледам тези двата и не откривам каква е разликата в спецификациите им 55W808C и 55W809C .
    Цената им е почти еднаква, въпроса е ,кой е по-добър и с какво ?
    Този има ли смисъл да го заглеждам 55X8005CBAEP ? Има 4К но това не е водещо за мен, просто е на подобни пари като
    горните два.

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Разликата е само в дизайна - цвета на корпуса.
    Различно изписаните стойности на Motionflow XR...са само маркетингов трик, с цел симулиране на разлика и забаламосване на потенциалните клиенти, че видиш ли, били различни.

https://www.youtube.com/watch?v=SS8T5eQaelQ
    щатският X810C е аналог на европейският X8005C
    Sony 2016 TVs: Reviews and Prices

17. Тук е от
    Feb 2015

[QUOTE=Dominator;776599]Ако не виждаш изменения в картината - значи гледаш "припечени" цветове.... Тоест ако си настроил картината добре, включвайки този режим, ужасно насища цветовете до нереалистични такива....

Да прав си колега загледах се малко по внимателно в тревата и екипите и забелязах леко потъмняване насищане на цветовете.
    Dominator одобрява това.

18. Тук е от
    Jun 2016

Здравейте.
    "Цели" два дена не използвах телевизора (Sony KDL-32WD757) и снощи, при опит от моя страна да пусна филм от флашка (използвайки вградения в ТВ-то плеър) не успях да пусна субтитрите. Избирам зеления бутон от дистанционното (бутона за промяна на субт.) и на телевизора излиза текст "няма налични субтитри" или нещо подобно. До този момент нямах проблеми със вградения плеър,всичко тръгваше.
    С молба за съвет или мнение...
    Благодаря и лека..

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 65 от 110 ПърваПърва ... 1555636465666775 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Избор на климатик 2016 г.
    От avenger във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3492
    Последно: 01-01-17, 18:50
  2. Квалификации Евро 2016
    От iihtiandar във форум Спорт
    Отговори: 9
    Последно: 10-06-16, 09:03
  3. SONY телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Sony телевизори
    Отговори: 866
    Последно: 02-01-16, 08:36
  4. Отговори: 0
    Последно: 25-10-10, 12:26
  5. Отговори: 4
    Последно: 27-05-08, 08:30

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе