За това не мисля, че са виновни Сони или който и да било от тях.
Тъпите ни оператори постоянно сменят честотите на каналите и на мен ми писна да ги пренареждам. За това ги оставих да си седят така, както си бяха в началото.
За това не мисля, че са виновни Сони или който и да било от тях.
Тъпите ни оператори постоянно сменят честотите на каналите и на мен ми писна да ги пренареждам. За това ги оставих да си седят така, както си бяха в началото.
Няма как да не са виновни те - от 5 различни марки и модели (че и + още едно китайско сат./кабел ресивърче) само при тях подобен проблем ... И айде разместването как да е , ама те изобщо ги няма бре - преди ми се беше случило с един канал , ама днес са поне 5 канала ...
Нещо за ръчно сканиране/обновяване на списъка?
Полезно инфо!
Значи, в стенбай натискаме последователно
Display>5>vol 1> TV Power и излиза диагностиката, колко часа е нормално?
А производителя (държавата) има ли значение и как се установява?
Дано последния петък на ноември ни изненадат с добри оферти.
Доплащане за 5г гаранция има ли смисъл и колко струва-знаете ли?
Каналите не изчезват ,а се разместват...търси ги някъде към края..при мен обикновено отиват към 830 канал например...и това става на около 3-4 месеца ,,,да...проблема е в Сони...дано го оправят някога....имам още 3 телевизора други марки,,,,там няма такова нещо...
Аби и аз така мислех , ама днес ги няма - вече им писах и за тоя проблем - дано го оправят .
Никой не писа и май и аз не откривам възможност за ръчно обновяване на списъка ...
Е то новото сканиране хептен ще ги разбърка - при Панасоник си имам обновяване на списъка и само сканира и добавя нови ако има . Предложиха ми да спра "Aвтоматично обновяване на услугата", но тогава пак ще ми трябва сканиране от време на време и пак ново подреждане - не мерси .
Като пуснат сега Андроид 6 (скоро щял да бъде) ще му направя едно връщане към фабрични настройки .
А дали ще му пуснат Android 6.0?
Питам, понеже цените им паднаха доста и станаха атрактивни, поне за мен. Т.е. нормални за това, което предлагат като възможности.
Ще , намекнаха ми го в отговора - до няколко седмици ще е , на финалната права е така да се каже .
Да попитам тези които имат и ползват гласовото търсене.....винаги ми е търсело в You Tube...от вчера ми търси в Google,не че има нещо лошо в това,ама се учудих...дали не съм цъкнал нещо и причината да е в мен?....IMAG3077.jpg
Моя има възможност за гласово търсене, но не ме чува. Как да разбера w805c има ли микрофон и може ли да се ползва със скайп?
Микрофона е в тъчпад дистанционното,ако нямаш такова в комплекта,се купува отделно,другия вариант е да пробваш с приложението Sony Tv Side View като го инсталираш на смартфона си.
Нямам тъчпад дистанционно, но ще пробвам с андроид приложението.
Не знам дали някой от вас е попадал на това, но на мен много ми допадна:
SonyTVRemote for Windows - 4PDA
Програмата за редактиране на програми също е интересна
Sony SDBEditor - 4PDA
http://www.setedit.de/SetEdit.php?spr=9&Editor=140
Този пост е редактиран от hristoslav2; 15-11-16 в 23:12.