Мдаам, абсолютно прави сте. Грешката явно е в YouTube. Свалих същите тези клипове с истинско качество (10 пъти по-голям размер) и положението наистина е друго. Сега разбирам що е то HDR.
Demo UHD-3D - Ultra-HD / 4K / HDR / 3D
Мдаам, абсолютно прави сте. Грешката явно е в YouTube. Свалих същите тези клипове с истинско качество (10 пъти по-голям размер) и положението наистина е друго. Сега разбирам що е то HDR.
Demo UHD-3D - Ultra-HD / 4K / HDR / 3D
Вчера имах интересен феномен:
Както си гледах ТВ-то в хола и изведнъж ми се появи съобщение на екрана за сдвояване с друго устройство!!!
Явно някой комшия се е опитал да се свърже с моя ТВ...
Възможно ли е това да стане през панелите от друг етаж?
През bluetouth или през wireless на рутера се е опитал да се свърже?
ТВ-то ми е свързано с кабел към рутера.
wireless на рутера ми е с парола.
След този опит изключих bluetouth от менюто на ТВ-то (явно е било включено по подразбиране)
Какво друго мога да изключа, за да нямам такива изненади?
В ревютата колкото и малко да са за XD8305 основната критика е лошо черно и нисък контраст.В действителност така ли е? Тези които го имате при възможност напишете как е.
Споделете моля как е телевизора, картината добра ли е. Харесал съм на бащата същия модел, но 49 инча, но нещо ме плашат с матрицата, че е IPS.
Сестра ми има миналогодишния модел,пак е с IPS матрица,честно казано,не намирам някаква съществена разлика в картината,виж го в магазина и си прецени на място....
zeroww, stensy, според мен това е най-добрия модел за 2016.
В менюто има много настройки за картината, така че да я настроите според вашите предпочитания.
Аз съм много доволен от този модел. Гледам цифровия пакет на кабелна ТВ и филми от USB памет.
HD каналите изглеждат отлично, SD каналите изглеждат поносимо добре, а след 2 месеца се свиква.
ТВ-то е с Андроид 6 и могат да се ползват много приложения.
Подробно ревю на всичко тествано от мен до сега вижте тук:
https://forum.setcombg.com/sony-%D1%...tml#post795807
Да, така е, но всичко опира до личните предпочитания на гледащия. Моя го взех от Sony Center през черния петък и там беше изложен непосредствено до KD-43XD8077 (с VA панел). Има осезаема разлика в черното, но на мен повече ми допадна образа на IPS. Цветовете са много по-меки, естествени, не се променят при гледане под ъгъл, а в тъмните сцени има много повече детайли, които не виждам във VA, чиято картина ми е прекалено контрастна, изцъклена и нереална. Не винаги високия контраст и плътното черно води до по-добър резултат на изображението. В повечето случаи се губят детайлите в сенките. Ето какво имам предвид. Втората снимка е по-контрастна и на пръв поглед изглежда по-добре, но някой вижда ли детайли в раницата на лявото момиче и карираната риза на дясното?
Този пост е редактиран от xn3k; 20-12-16 в 00:26.
В последните 2 месеца имахме няколко спирания на тока.
След това като включа ТВ-то забелязвам следните 2 проблема:
1. Изчезва ми информацията за програмите - коя програма се излъчва и коя следва (program guide).
Пише "Информацията не е налична"
2. YouTube не работи.
Като изключа отново ТВ-то за няколко минути и го включа отново,
тогава минава анимацията с кръгчетата, изписва се АНДРОИД и всичко се оправя.
Защо информацията не се възстановява и забиват разни приложения?
Толкова ли е крехък и нестабилен и чувствителен този андроид?
Нали има памет, която трябва да пази всички тези неща в ред?
И при вас ли става така?
За първи път чувам за подобни аномалии.....след рестарт на системата,и трябва малко време за да влезе в час..някой приложения тръгват след 5-10 мин.
YouTube със сигурност не работи, ако дата и час не са синхронизирани, а това отнема известно време.
Предполагам и за други приложения важи.
goodman2 така е с андроида но това ти си го знаеше като си взимал телевизора и при мен чат пат има бъгове рестарти и т.н. но за нищо няма да го сменя защото има огромен + поне за мен Kodi с mх плеара и отворената операциона система.
Би трябвало да има настройка дата и час да се сверяват автоматично от мрежата (интернет).