Върни му заводските настройки.
Рестартирай и рутера.
Изкл. всички външни устр. от него преди да му върнеш заводските настр.
Ако няма ефект го дай на сервиз.
Преглед за печат
Върни му заводските настройки.
Рестартирай и рутера.
Изкл. всички външни устр. от него преди да му върнеш заводските настр.
Ако няма ефект го дай на сервиз.
Аз мисля първо да изкарам външния диск да видя да не е от него че имам съмнения...
Ще го оставя седмица-две без записващ диск и тогава ще видим..
Само да не е от WiFi модула и самото рестартиране че...
https://www.youtube.com/watch?v=bDP_fY8CLQ4
Каква е разликата с двата ресета, Forced Factory Reset / Factory DATA Reset ..
Както се казва връщането на заводските настройки е последната инстанция, преди сервиз.
Ако след нея няма промяна, друго не може да се направи.
Значението и на двата варианта е едно и също.
Eдиния вариант е ако не можеш да стигнеш до менюто по нормалния начин.
Но при теб няма такъв проблем.
Има ли няква сервизна диагностика тоя модел?
Сервизнотo меню не показва кой знае какво...
Влез и му върни заводските настр.
Втори ден след ресета!
За сега WiFi не се дискънектва и работи, ТВ-то не се рестартира..
Май се оправи, да чукна на дърво!
Имам същото поведение от модел W809C, и това което не ми правеше впечатление преди като виждам че не е вързан към нета е, че когато отворя Youtube и ми дава няма връзка, при два, най-много три опита да се върже към Youtube връзката се възстановява. Нещо ме навежда на мисълта, че има нещо като sleep функция на Wi-Fi.
Това е някакъв бъг според мен, защото дори когато искам да го вържа към мрежата, показва я като запазена, пробвам и ми изписва грешна парола, при последващ опит отново да я въведа, така се стига до 2 последователни неуспешни опита и адски нерви. Това, което го оправя е да се махне от захранването (reboot) и след това веднага се показва , че е вързан.
Почне ли да прави подобни прекъсвания, му е време за връщане на заводските настройки.
И сигурно е с андроид 7? Аз останах на Андроид 6, да се бях сетил по-рано да си стоя на 5, ама на. Поне с безжичната нямам проблем.
Аз да се " похваля", моя не се дискънектва от WiFi след ресета, но снощи след 4 дена бачкане се рестартира сам пак!
Чудя се какво да правя..
Затова питах по-горе, дали има някакви логове в сервизното меню.. ??
Виждат ли се тея рестарти и /или какво ги предизвиква..?
Имам един включен външен диск и CAM модул за телевизията. Компютър през HDMI , който не се ползва обикновенто когато се рестартира..
На сервиз и да го закарам, като се рестартира през 5-7 дена как да им го докажа, или поажа...?