Добре, ще задам въпроса по-кратко и конкретно: Има ли алтернатива на W80* модела по отношение на качество на картината най-вече? Става въпрос за 55инча. Може да се вдигне бюджета при нужда.
Добре, ще задам въпроса по-кратко и конкретно: Има ли алтернатива на W80* модела по отношение на качество на картината най-вече? Става въпрос за 55инча. Може да се вдигне бюджета при нужда.
Ами .. намират се( ЛГ , Панасоник, Самсунг ) , но не са и много . И все пак темата е за Сони тв , не ми се струва подходящо , това да се обсъжда сега и тук. А и самия модел( 55W80... ) не е нов и, ако се намира, е с зор или мостра .
А и качеството на картината ... е доста субективно - ти харесваш едно , аз друго , трети .... А има и настройки по калибрацията на самия тв за по-претенциозните .
Привет,
в крайна сметка взех 55W808.
Бил е мостра, но го огледахме, модел 2016 от зимата. Нямаше много налични бройки в града.
След малко консултации и мнения стигнах до извода да заложа на нещо проверено и доказано. Тип панел, 100 херца и прочие. Тези дни ще му направя настройките за картината и така.
Поздрави!
Честито !
Предполагаше се , че ще е мостра , но това не е повод за притеснение( който чете форума знае! ) , стига да е била и цената адекватна на състоянието на тв .
Да му се радваш дъъъълго време и то безаварийно !
Привет,
Благодаря. Няма забележки по корпуса. Огледахме го за пиксели и така. Добре се вписа в помещението. Не е толкова голяма разликата, но се усеща. Особено поставени един до друг 50 и 55 инча е видимо, че се различават.
Цената няма какво да я крия, платих 1559лв. Смятам, че е добра цена, ако не се лъжа преди година и половин - две гонеше с 1000лв отгоре цена, може да съм се заблудил, някой по-навътре да сподели.
Сега остана да си избера доставчик на цифрова телевизия. Доколкото знам с карта директно в телевизора се постига най-доброто качество на картината, за град Пловдив това се предлага от фирма "Entry". Малко са ми "нелегални" като впечатления и информация, но пък има доволни техни клиенти.
Привет,
Затова го сложих в кавички
Да се развиват хората, да има повече клиенти, пък може и аз в близките седмици да съм един от тях.
update za 80c https://www.sony.bg/electronics/supp...loads/00007822 3D опцията още я няма извън вградения плеяр, бесен съм!
Този пост е редактиран от daimi; 19-04-17 в 12:50.
Този пост е редактиран от slaitt; 19-04-17 в 14:37.
На техния не мога да подкарам субтитрите през мержа в 3D
Айде ъпдейтвайте и споделяйте има ли пак някакви проблеми...
Аз лично ще изчакам 2-3 седмици и тогава ще пусна да се ъпдейтне пък да видим...
на етапи е през телевизора, от линка дърпаш и през USB