KDL-43W808C с версия PKG3.885.0137EUA НЕ намира нова версия.Гледам,в сайта им не е споменат този модел...
С новата версия при мен наблюдавам каналите да се сменят по-бързо.
Този пост е редактиран от TODD; 26-10-17 в 15:29.
Аз нямам телевизия. Използвам само интерактивното меню на телевизора youtube и плеъра за филми. Не виждам разлика с предишната версия.
аз да ви питам колко бързо ви се закача телевизора за wifi мрежата? На моя му трябва известно време, а понякога изобщо не иска, трябва да вляза в менюто за wifi, за да се закачи. Като цяло е по-бързо в Андроид 6 отколкото в Андроид 5. Чудя се дали е от рутера.
И при мен го има този проблем, и се надявах с новата кръпка да го изчистят.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 26-10-17 в 21:16.
Сега се прибирам включвам го и вече се беше свързал с wifi...може би е една идея по-добре.
и моя телевизор го насилих снощи през USB-то
засега не откривам никаква разлика с новия ъпдейт на фирмуера
Доколкото виждам, основен фикс е оправения бъг на забилите усб-та след стендбай, при мен това е основен проблем, понеже си инсталирах кодито на усб флашката и сега периодично се налага да рестартирам телевизора за да тръгне коди
Здравейте,
Искам да закупя нов телевизор и се колебая между Sony Bravia KD-49XE7005 и Samsung UE- 50MU6172. По принцип харесвам повече Сонито, но гледам че не е с Андроид, а пише Линукс. Уж всички Сони-та от 2017 ще са с Андроид, но тези модели бюджетните понеже излизат по-късно и явно са по- орязани. Прочетох доста отрицателния мнения като цяло за ТВ Андроида и Тизен е доста по - предпочитам като цяло. Какво представлява този Линукс не мога да разбера няма клипове в тубата на този телевизор, върви с Опера браузър и Опера аппс стор. Иначе и двата поддържат HDR и са 50-60 Hz. Като изображение и т.н. предполагам Сонито е с по-хубаво и двата са IPS мисля. Какво ще ми препоръчате от тези двата или може би нещо друго за около 1500 лв. 50 инча от двете марки. Извинявам се ако не съм писал в правилната тема, предварително.
50MU61 е с VA панел и често е на цени около 1000-1100лв - приличен бюджетен модел ако е на тия цени - всичко по-нагоре е изнасилване. Същото се отнася и за Сони-то - цени над 1300лв (даже и това е много) за него са неоправдани.
Пичове, аз да попитам пак едно нещо. За гледане от 2.50 м- 2.60 м кой размер се препоръчва ? 43" или 49"? Има ли някакви негативи, ако избера 49"? Аз взех KD-43XD8305 и съм доволен , обаче ме обзеха мисли, че може и маааалко по-голям. Имам възможност да го върна и да го заменя с 49". Какво мислите? Дайте ми съвет. За около 1900 лв този ли е най добър KD-49XE8077? Херците са му по-малко ще се усети ли визаулно тази разлика и като е по-голям размера? Трябва да реша за един ден. Основното ми колебание и за размера обаче. ще се радвам на мнения.
аз от такова разстояние гледам 55" и ми е добре
взимай най-големия диагонал който можеш да си позволиш
Явно е така.Ъпдейтнах чрез флашка и всичко мина по вода.
Мооожже би...една идея по-бързо.Станал е може би по-отзивчив,по-чувствителен на дистанционното.По рождение си е малко аутист и чак ми става жал като го подигравам,но май наистина с една идея е по-бърз(не само за каналите).
Със закачането към мрежата нямам проблеми,безжично за рутера,който е на 2 метра от него.