Този модел кара втора младост, нормално е...Какво те притеснява да го поръчаш онлайн?
Може да го гледаш и тестваш до 14 дни и ако не ти хареса да го върнеш...
Така е, в краен случай ще го направя така.
Не се чуди много, че може и онлайн да не го намериш...и помисли сериозно за 50"![]()
Поръчах го KDL-50W807CSAEP. Днес го погледнах в магазина за 5 минути (не ми дадоха да го ръчкам), за това го поръчах онлайн, за да си имам 14 дни ръчкане. Някой може ли да ми каже колко му е широка стойката (масата на която ще го слагам е 35 см широка).
Този пост е редактиран от Dumple5; 06-01-17 в 19:01.
Току що измерих моята, 55 на 22 см е за 55 инчовия модел, предполагам че 50-ката ще е или същата или по къса с по 2-3 сантима на страна... Проблема с нея е, че не можеш да използваш по-малка площ, понеже има крака
Размер, който показва разстоянието от повърхността надолу по вертикала или от отвора надолу по вертикала и от отвора навътре по хоризонтала. Дълбочина на река. Тенджери с различна дълбочина. Дълбочина на пещера.
- - - - - - - - - -
Поръчах го от техномаркет
- - - - - - - - - -
Благодаря. Масата ми е широка 35 см, така че би трябвало да нямам проблем![]()
Разстоянието между двете крайни срещулежащи точки на тясната страна на предмет.
Взимаш двете страни, гледаш коя е по къса - ширина, коя е по-дълга - дължина , нагоре - височина. Дълбочина би следвало да е ако е ПОД някакво ниво. В случая си прав, ако приемем , че предната страна на масата е началото , то назад е в дълбочинаНо ширина е по-правилното в случая