Какъв 43 инч Сони фулл хд бихте ми предложили за 1000 лв. да не маже картината като филипс 4К отпадъците!
Здравейте, телевизора пристигна и го монтирах. Чакам да се климатизира 2-3 часа и ще го пусна. Къде трябва да мушна кабела от приемника на виваком (ип телевизия, hd кабел)?
Пробвай на порт HDMI1. При свързване телевизора и приемника трябва да са изключени!
Изчаках 2 часа да се климатизира телевизора и го пуснах...... Какво ми направи впечатление.
Най горната чст на екрана има една линия пиксели (малка) която е съвсем леко по бледа.......... Това проблем с подсветката ли е или е нормално?
- - - - - - - - - -
На някои програми е по малка на други по голяма ........
Дай снимка, нещо с мащабирането или кабела...
Когато пусна филм, който е с черни лени отгоре и отдолу, чертата се мести над и под лентите...
Което не променя факта, че трябва да дадеш снимка за да го видим
- - - - - - - - - -
на нова тази линия бялата от горе
на бтв понякога се получава подобна (сива) от страни
- - - - - - - - - -
На нова много странно ми реже екрана от страни при някои кадри ...
Според мен = заводски и ако не се оправи го връщаш
Това се случва само на Нова и на другите телевизийки с кофти качество. При телевизии с добър сигнал няма проблем.
Тогава, търси проблемът, при оператора и оборудването му. Пробвай с друг HDMI кабел.
Мислех, че бтв не е с кофти качество? Настрой телевизора на широк екран, да не е на авто. Настрой приемника на 16-9 широк екран, ако има такава настройка. Сонитата от край време на авто не показват 16:9 ами малко повече![]()
Бтв са суперНова е някаква пародия на този телевизор. За съжаление тях гледаме няй-често (това е поправимо).