Здравейте,
Преди няколко години в търсене на 4К телевизор гледах 60" модели на Сони и ЛГ. Ясно е, че картината на Сони е в пъти по-добре от на ЛГ-то. Андроид телевизора обаче ми се видя с доста дървен интерфейс, малко опции и не можа да пусне почти никой филм, който бях занесъл в магазина за тест. Може би продавачите не бяха настроили/инсталирали правилните приложения... Та в крайна сметка купих ЛГ-то, което нямаше филм, който да му се опре. Сега отново започнах да ги гледам тия Андроид телевизори, след като се оказа, че ЛГ-то, което купих не поддържа 1000 Mbps мрежа през LAN порта си...
Та имам няколко въпроса относно Андроид телевизорите и се надявам тук да намеря отговор
1. Как може да се разбере кои модели поддържат 1000 Mbps мрежа през LAN порта си? Достатъчно ли е да потърся на този сайт и да гледам да поддържа 802.11 ac?
2. Поддържат ли възпроизвеждане на 4К филми/клипове с над 60 Mb/s по мрежата през DLNA сървър?
3. Как става разглеждането и възпроизвеждането на съдържанието, което предостава DLNA сървъра? Има ли едно приложение, което да върши цялата работа? Кое бихте препоръчали?
4. Поддържат ли промяна на големина, позиция, цвят и синхронизация на субтитрите при възпроизвеждане на филми от DLNA сървър и/или външен хард диск?
5. Има ли опция за сортиране, по азбучен ред примерно, на съдържанието предоставяно от DLNA сървъра?
6. Поддържат ли плейлисти на Winamp?
7. Едно и също приложение ли се ползва за пускане на филми, музика и снимки или за всеки формат си има отделно приложение?
8. Как се разбира кои модели поддържат One-Flick touchpad или подобно дистанционно?
Благодаря![]()