Здравейте колеги, искам да инсталирам HBO GO на телевизора, четох разни теми пробвах варианти но нещо не ми се получава.
Здравейте колеги, искам да инсталирам HBO GO на телевизора, четох разни теми пробвах варианти но нещо не ми се получава.
Заповядай:https://we.tl/xhkzjXO9m8
Този пост е редактиран от sony 1; 17-10-17 в 20:42.
Здравейте,
И аз имам същия проблем и бих бил много благодарен, ако ми обясните по-подробно как да го инсталирам
Здравейте, как се справя XE8077 с 4К сателитен сигнал, има ли проблеми с HEVC , обмислям покупка, благодаря!
Здравейте,
Ако е удобно може ли да изпратите и на мен инструкциите за инсталирането на HBO GO (става въпрос за сони KD 65XE8596),
Мерси предварително...
Здравейте,
Ако може и на мен да пратите инструкциите за инсталирането на HBO GO , ще съм благодарен-Sony KD-55XE8577
Преди всичко влезте в Нстройки-Сигурност и Ограничения и активирайте инсталиране от Неизвестни източници.
Здравей, свали си оттук аpk.файла https://www.apkmirror.com/apk/hbo-ho...-apk-download/ и го качи на флашка.
Инсталирай си от магазина на тв. Es File Explorer и чрез него отвори флашката и намери apk файла и го инсталирай.
След инсталацията на файла деинсталирай приложението.
Инсталирай си от магазина на тв, TV App Repo и клонирай HBO GO за да ти се покаже при останалите приложения.
Инсталирай си Rotation Locker от Google магазина на компа/лаптопа и чрез TV App Repo го клонирай за да се покаже при другите
приложения, винаги преди да влезнеш в HBO GO отваряш Rotation Locker и активираш Landscape за да ти изправи приложението.
За всичко това ще ти трябва кабелна мишка и дистанционното на тв. или ако имаш безжична клавиатура.
Този пост е редактиран от sony 1; 28-05-18 в 20:16.
Точно така се инсталира прословутото HBO GO....само да допълня че работи само ако телевизора е на wi-fi...ако сте с кабел,няма да тръгне...
Може,аз съм със старата версия,поне не ми се налага да я "въртя",не че я ползвам вече..ама да го споделя за протокола
Инсталирах си Hbo Go преди 3 години,когато взех и телевизора,от тогава съм го ползвал не повече от наколко пъти докато ми беше мерак да разцъквам телевизора,сега и пари да ми дават няма да си инсталирам тази тъпотия със стари филми и смотано качество....