Здравейте,
Относно безжични слушалки за XE9005 ....... след като тв-то поддържа A2DP ще има ли проблем със свързването ? Някой свързвал ли е въпросния модел с wireless слушалки и как е връзката ?
Здравейте,
Относно безжични слушалки за XE9005 ....... след като тв-то поддържа A2DP ще има ли проблем със свързването ? Някой свързвал ли е въпросния модел с wireless слушалки и как е връзката ?
Ще използвам темата на колегата само и единствено с цел да не пускам същата тема. Притежавам същият телевизор но 49", което в случаят не е от значение. Имам няколко въпроса:
1. Мога ли едновременно да използвам външен HDD за съхраняване на данни (филми, снимки и т.н.) и да записвам предавания от цифров канал при необходимост. От информацията която имам отговорът съм сигурен, че е НЕ, но все пак да попитам?
2. Ако реша да ползвам външният HDD само за гледане на филми, как е най-добре да постъпя. Да сваля торент програма на телевизора от Google Play и от него да свалям директно на HDD или има начин външният HDD на TV да го видя по някакъв начин от телефона или и ПЦ-то свързани безжично е една мрежа и директно от тях да свалям на диска на TV?
Този пост е редактиран от ivanov_km; 16-03-18 в 21:31.