Здравейте,как мога да сменя мак адреса на Андроид Сони ТВ ? Искам да ползвам едно приложение RN TV което ми изтече периода и ме спря по мак адрес
Здравейте,как мога да сменя мак адреса на Андроид Сони ТВ ? Искам да ползвам едно приложение RN TV което ми изтече периода и ме спря по мак адрес
Изтегляш си терминален емулатор, и се молиш с командата "ip link set AAAA address XX:XX:XX:YY:YY:YY" да се получи магията (нямам идея дали без root права ще можеш да го направиш). АААА е името на мрежовият интерфейс а XX:XX:XX:YY:YY:YY новият МАК адрес. ip link show ще ти покаже текущият мак адрес.
Това май е за смарт телевизори, което не върши работа за андроид.
Андроида си е линукс - засегнали са определени чипсети , въпроса е телевизора кой модел точно е..?
Мен ме гложди от време оно, да напасна някак с рут, поддръжката на блутут аудио на моя w805, но така и не ми остана време да се заниамвам а и е с 5г гаранция и не ми се рискува..
И като е линукс, опитай да инсталираш приложението на RN TV на смарт телевизор, напр. този .Засега и "рута" е невъзможен на андроид ТВ-тата , и поддръжката на аудио от блутута на твоя w805 няма и няма да я има. Има разни варианти по сайтовете, но най- много да си "брикнеш " телевизора, затова няма да давам линкове.