Кажете моля, как да гледаме филм сус субтитрите от лаптопа на телевизор през WI FI SONY KD 43 XF 8096. Ползвам DEVICE Online но гледам без субтитри.
Кажете моля, как да гледаме филм сус субтитрите от лаптопа на телевизор през WI FI SONY KD 43 XF 8096. Ползвам DEVICE Online но гледам без субтитри.
Изтегли си Archos Player и в Shared folders (SMB) си напиши името и паролата на компа.
Някои фаилове може и да ти секат.
Инсталирай си КODI, Tea TV, Morpheus TV, FreeFlixHQ направо да си гледаш на телевизора.
Разгледай темата за приложения за SONY Android има доста идеи.
Този пост е редактиран от sony 1; 26-11-18 в 10:20.
Вариант 1:
Вграждаш субтитрите във видео файла.
Вариант 2:
Бях чел че с KODI плеър става.
Арчоса отиде в историята. Вече е станал е с отворен код и се нарича Нова видео плеер.
Нещо си се объркал имам инсталиран на моя тв и току що влезнах в магазина и няма промяна.
Отделно има NOVA Video Player.
То във магазина си го има но не се поддържа вече.
Не знам дали се поддържа, но работи.
Пробвах и Nova Player не виждам разлика.
Този пост е редактиран от sony 1; 26-11-18 в 13:11.
Само да споделя, че е по-лесно като в опциите за споделяне се зададе да не иска име и парола, като се споделя само папка "филми" няма проблеми със сигурността.
Nova Player действително е продължение на проекта Archos. Но четох, че има вградени тракери, които следят поведението на потребителя и пращат данни на
- Amazon Advertisement
- Google Ads
- Google DoubleClick
Този пост е редактиран от eleena; 26-11-18 в 19:29.
@felipe
Със servio не се ли получава добре?
А, и със сервио става, но аз откакто ми тръгна споделената папка ползвам основно нея, не знам защо. Иначе сервиото си върви без проблеми, да. Добра алтернатива е.
Става и с plex.
@felipe
то реално Сервио ти прави пак подобно, но става без да си играеш с настройки. По лесен е процеса. Мен дори ресийвера ми го вижда.
Plex ще реши всички проблеми с филмите субтитри и тн, наистина няма нужда от други програми, ползвам го от години и е супер лесен за инсталация. Най-много да се наложи да инвестирате в един рутер AC стандарт ако ще искате fullHD и UHD.
Чак пък всичките...