Нов ъпдейт този телевизор няма ли да получи?
Този пост е редактиран от Martin_vn; 01-01-20 в 19:54.
Найдтина ли няма да го ъпдейтнат до Андроид 9? Това сигурно ли е?
Днес получих предложение за ъпдейт (XF9005) и го направих, ъпдейтна се до андроид 8. Сега подретбата на приложенията сякаш ми харесва повече, въпреки че бях свикнал и на старата, въпрос на вкус. Преди можеше да се види някое предложение за клип от ютуб най-отгоре, вече не, което е минус. Най-големият минус обаче беше, че ми разпознава харда като ново устройство и ми предложи отново да го свържа като устройство за съхранение или запис, при което беше реформатиран и всичко от него ще изчезне. Досадно, защото си пазих няколко филма дръпнати от торентите които не можах да ги гледам нормално с Кодито, сега трябва да ги дърпам наново. Друг минус беше, че операта отказваше да тръгне, но се оправи с актуализация. Последният минус е, че въпреки актуализацията все още не можеш да слагаш приложенията дръпнати от аптоида на главната страница, което е много тъпо. Да, четох за онова приложение за клониране и прочие акробатики, но не ми се инсталират КУП ИЗЛИШНИ ПРОГРАМИ! Тъпа е самата политика на Сони в случая, ограниченията и ненужните рамки, които слага. Защо например, не позволи хората да си слагат нормални браузъри без излишни сложности, и защо хората да не направят главната страница по свой вкус, все пак купуваш телевизор за над 1500 лева а получаваш един куп излиишни забрани и ограничения. Е, поне осмицата дойде, и засега ще отложа поне с година неизбежното купуване на ТВ бокс.
Няма нищо "акробатично" така всички си инсталираме приложенията които са аpk.
То винаги предлага няколко опции когато вкл. диск или флашка, с които не си длъжен да се съгласяваш.
Клиповете от тубата пак се показват на началния екран като предложения.
Не виждам никаква драма.
Тв 55xf8577 след актуализация вчера сутринта до версия 8.0.0 изчезна клавиатурата .Не дава да въвеждам нищо различно от цифри и то само от дистанционното.Нито в Мозила,нито в Гугъл Плей.В Ютуб си е има май вградена и там става но другаде НЕ....Някакви идеи от къде да си е изкарам...
Сега забелязах че не мога да избирам и настройките във Фюжъна които се показват със синия бутон.....
Този пост е редактиран от nikopld; 22-02-20 в 17:14.
Относно изчезването на клавиатурата, при мен става така, когато закачам безжична мишка.
Рестартирай ТВ и ако и това не помогне - върни фабричните насройки.
Здравейте,
И аз актуализирах моя Сони 8096 до последна версия. Направих го преди около 1 месец, когато устройството предложи. От тогава 3 пъти се случва, телевизора да не може да се включи от дистанционното (нито от оригиналното, нито от това на приемника). Трябва да го изклщчвам от контакта за 10- 15 секунди, след което тръгва. Някой знае ли на какво може да се дължи?
Здравейте,ъпдейтнах преди 2 седмици(хг9005)и нямам никакъв проблем,дразни малко добавянето на апликации.
Ако има някакви закачени USB-та можеш спокойно да ги махнеш да направиш един нов рестарт на телевизора и да пробваш пак дали ще ти го прави тоя номер.
Имах същия проблем и след връщане на фабричните настройки се оправи. Има писано по-назад в темата.