така е - никоя кадърна обновяваща процедура няма да изтрие текущия фирмуер и после да се опитва да тегли новия от интернет
така е - никоя кадърна обновяваща процедура няма да изтрие текущия фирмуер и после да се опитва да тегли новия от интернет
Ама защо не пробвате по време на актуализацията да си спрете нета или тока например,като сте толкова сигурни....![]()
Нета ако спре нищо няма да се обърка , виж тока ако спре - кофти.
Стъпките са няколко - телевизора тегли фърмуера от интернет като файл, проверява му сигнатурата дали няма някой липсващ байт, който да счупи инсталацията, после зарежда в рампаметта файла като го проверява отново, следва триене и зареждане на новия файл в рома. Интернета не играе никаква роля в случая, понеже след като се изтегли файла минава поне две проверки. Тока за да е проблем трябва да спре след триенето на флаша и по-време на записа на новия, което е малко вероятно но напълно възможно. Андроида може да се счупи по-всяко времеПо време на флаша, по време на първо зареждане, по време на второ зареждане, при спиране на ток , при напълно работещ андроид и спиране на ток, просто андроида си е андроид
![]()
Не мога да повярвам на очите си - все едно аз съм го писал частта относно андроида!
Респект!
Здравейте!След като вече мина месец и аз не получих ъпдейта ,дойде време да пристъпя към действие и да пробвам да ъпдейтна чрез флашка.Файла , който е около 1гигабаит и половина, първо се тегли на флаш нали?След това се сваля на компютър и се разархивира нали?След това вече ще ви посъветвам да ми кажете какви са стъпките , защото незнам нататък стъпките.Във 'зипа', кой файл се записва на флашката и след това стъпките към ъпдейт.
Не е точно така.Трябва ли като сложа флашката да дам ръчно актуализация на софтуера през менюто на тв-то .Нищо не пише такова .
https://youtu.be/zyUKqt0KU2I
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Изключено, слагаш флашката и го включваш.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
- Включете телевизора.
- Уверете се, че в телевизорът няма включени USB устройства.
- Поставете Вашето USB устройство за съхранение, което съдържа файла "sony_dtv0FA60A0AA0AA_00004100_16065451000255.pkg" в USB порт на телевизора.
ЗАБЕЛЕЖКА: Можете да използвате всеки USB слот, ако телевизорът разполага с няколко USB порта.
Браво за куража, докторче, рИспект!