така е - никоя кадърна обновяваща процедура няма да изтрие текущия фирмуер и после да се опитва да тегли новия от интернет
така е - никоя кадърна обновяваща процедура няма да изтрие текущия фирмуер и после да се опитва да тегли новия от интернет
Ама защо не пробвате по време на актуализацията да си спрете нета или тока например,като сте толкова сигурни....
Нета ако спре нищо няма да се обърка , виж тока ако спре - кофти.
Стъпките са няколко - телевизора тегли фърмуера от интернет като файл, проверява му сигнатурата дали няма някой липсващ байт, който да счупи инсталацията, после зарежда в рампаметта файла като го проверява отново, следва триене и зареждане на новия файл в рома. Интернета не играе никаква роля в случая, понеже след като се изтегли файла минава поне две проверки. Тока за да е проблем трябва да спре след триенето на флаша и по-време на записа на новия, което е малко вероятно но напълно възможно. Андроида може да се счупи по-всяко време По време на флаша, по време на първо зареждане, по време на второ зареждане, при спиране на ток , при напълно работещ андроид и спиране на ток, просто андроида си е андроид
Не мога да повярвам на очите си - все едно аз съм го писал частта относно андроида!
Респект!
Здравейте!След като вече мина месец и аз не получих ъпдейта ,дойде време да пристъпя към действие и да пробвам да ъпдейтна чрез флашка.Файла , който е около 1гигабаит и половина, първо се тегли на флаш нали?След това се сваля на компютър и се разархивира нали?След това вече ще ви посъветвам да ми кажете какви са стъпките , защото незнам нататък стъпките.Във 'зипа', кой файл се записва на флашката и след това стъпките към ъпдейт.
Не е точно така.Трябва ли като сложа флашката да дам ръчно актуализация на софтуера през менюто на тв-то .Нищо не пише такова .
https://youtu.be/zyUKqt0KU2I
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Изключено, слагаш флашката и го включваш.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
- Включете телевизора.
- Уверете се, че в телевизорът няма включени USB устройства.
- Поставете Вашето USB устройство за съхранение, което съдържа файла "sony_dtv0FA60A0AA0AA_00004100_16065451000255.pkg" в USB порт на телевизора.
ЗАБЕЛЕЖКА: Можете да използвате всеки USB слот, ако телевизорът разполага с няколко USB порта.
Браво за куража, докторче, рИспект!