Sony XE9005 DTS звук имам само с вградения видео плеър./от хард и флашка чрез оптичен изход към домашно кино/ С никой друг плеър при всичките им настройки не съм успял. При вас как е?
Sony XE9005 DTS звук имам само с вградения видео плеър./от хард и флашка чрез оптичен изход към домашно кино/ С никой друг плеър при всичките им настройки не съм успял. При вас как е?
Този пост е редактиран от zeroww; 13-02-19 в 17:14.
Новото KODI 18 има опция DTS и DTS HD пробвал ли си го ?
Пробвал ли си с MXPlayer, като от настройките в Аудио най долу сложиш отметка на "Предпоч. режим пропускане на аудио"?
О този саундбар от подписа не поддържа DTS.
Значи какво излиза че за момента Коди има опции които са фиктивни
Ами моя поддържа дтс, обаче тия опции като ги включа и дам прекодиране и звук няма. Затова го изключвам това прекодиране. Като гледам филм в инфото пише дтс или какъвто звук има филма, ама дали изкарва наистина дтс не зная.
Ресивъра съм му дал опция на дисплея да показва сигнала, DTS само през вградения плеър имам. Който е със саундбар да не му пука - няма как да чуе DTS=
Излиза, че Коди може .... саунд бара не може.
Щом няма звук значи нещо не е в реда на нещата. Прекодирането би следвало да се използва когато получаващото устройство не разпознава входния сигнал.
Симулира само. Няма как да чуеш истинско DTS от 1бр. колона + субуфер със лоши спецификации за целта. Надява се на отражения саундбара.
Добре де, не е ли точно това да прекодира ако не може, не да прекодира ако може?