Ти как го виждаш, при положение че през камерата на телефона не го виждам....?
Изпратено от моят MI 9 с помощта на Tapatalk
Ако щеш и през телескоп гледай - моделът има постоянен ШИМ на 720 херца, който не зависи от настройки.
Аз не го виждам, понеже нямам такъв телевизор. Ти не го виждаш, понеже е на висока честота (макар че аз и на моя Самсунг със ШИМ на 120 не го виждам).
Това, че някой не вижда нещо, не го прави несъществуващо. Доколко ще го види СИЛНО чувствителен към него потребител, можем само да гадаем и да си плямпаме празни приказки.
Добре де кажи как да видим тоя шим? Че ми интересно? Като на стандартни надтройки е на висока честота, какво да направя да излезе
Изпратено от моят MI 9 с помощта на Tapatalk
Погледни през камерата на телефонът,ако има нещо,ще се види
Ако телефона има настройка за снимане на забавен кадър може да снимаш и сменяш на колко кадъра да снима, за да засечеш на колко е и ШИМ-а
Метода с молива... определя най-лесно ШИМ!
Вчера поръчах 43XF8596, днес дойде. От Емаг, дадоха ми ваучер за 125 лв за август да го харча. Булсат приложението направи няколко пъти 3д ефекта като при колегата. 4к и 8к клиповете вървят нормално през wifi на 5Гхц. Беше с Андроид 7 и казваше, че няма ъпдейти. Сложих му 8 от флашка засега фюжъна е ок. Имам един 49XE80, който е с със седмица още, но никога не е имало проблем с фюжъна.
Съмнява ме телевизора да подкарва 8К , понеже на мен на компютъра ми засича с Ryzen 1600 6 ядрен.
Пуска се 3840х2160
Сега на осмицата единствено насича леко и губи пакети на60 херцовите с хдр. На българския клип си личи. На андроид седем бяха ок
Вземайки отправна точка от това мнение да попитам някой има ли опит с поръчки от ozone.bg? Тъй като до сега гледах един XF85 който е 1350лв. но в ozone.bg намерих XF80, единствената разликата е в честота 800 херца срещи 1000 херца. Та ще имам ли главоболия ако поръчма оттам или са коректни?
Коректни са, но поръчай 85.. - те са със 100хц панел, докато 80.. са с 50хц