Някой ще помогне ли с донастройките на Коди? Сложих си репото на марто, субс и елементум. След това?
Някой ще помогне ли с донастройките на Коди? Сложих си репото на марто, субс и елементум. След това?
До тук съм и зациклих. Може и на лично
Tрябва да излезеш на този екран-началния и вместо Exodus при теб трябва да е Елементум кликаш и влизаш вътре
Ако си го инсталирал както трябва
Изписва ми Looks like Elementium is still starting up, give it a few seconds...
Рестартирай Коди от бутона горе вляво.Смисъл затваряш Коди от него и пак влизаш
Инсталирай ако не може да влезеш пак в Елементум например Еxodus от Инсталиране от хранилище > мартин репо 33 > видео добавки > Exodus
Връщаш се на началния екран както е горе на снимката и ако всичко си инсталирал както трябва влизаш в нея и трябва да работи.
Този пост е редактиран от sony 1; 10-08-19 в 01:59.
Нещо не правиш както трябва с Елементум но аз не го ползвам много отдавна и няма как повече да те упътя.
Инсталиране от хранилище > мартин репо 33 > Добавки тип програми >Елементум Бърст БГ > Елементум Бърст
Трябва и тях да ги инсталираш рестартираш Коди и би трябвало да заработи и Елементум
Този пост е редактиран от sony 1; 11-08-19 в 19:47.
sony1, моите уважения за добрите съвети, които даваш. Но просто не е нужно да се държиш арогантно към останалите участници. А в темата влязох, защото аз пък винаги съм ползвал НТРС и никога не съм имал проблем със свързаността и подкарването на медийно съдържание към ТВ. От там ми стана интересно какъв е случая.
Този пост е редактиран от VanDan; 10-08-19 в 06:17.
Вижда се още от първия пост който съм написал един съвсем съвсем нормален съвет.
И оттам някой ми подхваща думите и ми ги развърта както му е удобно не в един а в два поста....ако правилно се преценява ситуацията трябва да се види това.
Всичко хубаво и лек ден.
трябва да инсталираш и Елементум Бърст - това ти е проблема с Елементума
А освен това трябва да влезеш в настройките на Елементум Бърст БГ и да въведеш паролите на двете замунди.Хубаво е да се използва за замундите именно Елементум Бърст БГ, защото с Елементум Бърст се теглят торентите и пада рейтинга, а с Елементум Бърст БГ се тегли от магнитите. Виж и тази тема, ако още не си я видял:
https://kodibg.org/forum/thread-1021.html
Този пост е редактиран от eleena; 10-08-19 в 16:57.
https://www.youtube.com/watch?v=KmEocBWlEbU Инсталирай androidaba.В него има папка repository,инсталирай репо GAIA.От не го инсталирай Елементум и после от програми елементум бърст.Става и за вилица SPMC=