Спамер, неграмотник, липсващо сиво вещество - sony1.
sony1 над rtings
Спамер, неграмотник, липсващо сиво вещество - sony1.
sony1 над rtings
Виждаме те за това ти "Благодарим"
Нова неграмотност срвнение м/у 50Hz най нисък клас и 100Hz телевизор
https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...tml#post934294
Добре че пак разбра какво искат да кажат .
Затова получаваш "Благодарности"
Сега отидохме към Андроид бокс.
Затова ти "Благодарим"
pyrpyl
Здравейте, предстои ми закупуването на телевизор с Андроид
SteFanoV29
За 2000 лв. ще си вземеш хубав ОЛЕД или висок клас ЛЕД, но ще са 55 инча.
Моят съвет към теб е да помислиш как да събереш по-голям диагонал.
Иначе за 43-инчов модел с добро съотнишение цена/качество, препоръчвам този - https://www.pazaruvaj.com/lcd-crt-i-...lb-p406913667/
Не е Андроид, но WebOS е доста пъргав и ако не ти трябват някои по-специфични програми, ще ти върши много добра работа
pyrpyl
Благодаря за предложението, но ползвам Kodi на лаптопа и мисля да го пренеса на телевизора, пък и играя в свободното си време някои малки игрички на Андроид. Така че едва ли ще мога да ги пренеса на предложения от теб телевизор. Все пак благодаря.
Затова ти "Благодарим"
Тези раздели нямат ли си модератор или всички са на почивка...
Аз пък съм много доволен от sony1. Сега въпрос -дръпнах си филм 35 гб. Качих го на флашка, но ми насича. Някаква идея може ли да се оправи?
- - - - - - - - - -
Аз пък съм много доволен от sony1. Сега въпрос -дръпнах си филм 35 гб. Качих го на флашка, но ми насича. Някаква идея може ли да се оправи?
През кой плеар пускаш флашката ?
Пробвай през Коди, VLC
Докато си пуснал филма през някой плеар отвори Action menu > Картина > Допълнителни настройки > Движение > Motionflow > Потребителски
Този пост е редактиран от sony 1; 19-08-19 в 01:01.
Има ли някой колега от Варна, който има желание да ми помогне с инсталация и настройка на това пусто Коди. Досега съм стйимвал филми само със Сервио, но в момента зациклям с Коди. Всичко ми е мъгла.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk