На моят Сони xf9005 може да се провери колко часа е работил. Виж на твоя телевизор ще проработи ли. Тук е обяснено как става https://www.reddit.com/r/bravia/comm...r_usage_hours/ ("дисплей" е копчето, което е под 7)
На моят Сони xf9005 може да се провери колко часа е работил. Виж на твоя телевизор ще проработи ли. Тук е обяснено как става https://www.reddit.com/r/bravia/comm...r_usage_hours/ ("дисплей" е копчето, което е под 7)
Понеделник тв дойде! Разгледах го външно всичко е ок. Днес ще го монтирам и ще пиша как се държи на автоматични настройки. Жената ме напъна първо да монтирам машината за кафе!!!
Здравейте,
снощи монтирах 2 телевизора и нямах много време, но си поиграх!!! Три различни настройки взети от нета. Настройките бяха на телевизори горе долу съвпадащи с параметрите на моя тв. Но тцъ!!! Ще търся още и ако добарам някоя добра ще пиша. Иначе доволно, даже не очаквах толкова добре да се държи!!! Единствено не ми хареса по време на футболен мач, когато футболистите са в далечина покрай тях има много лек силует. Не знам дали точно така се нарича? За андроида грам не съм му фен! Само го регистрирах със лаптопа и го свързах към домашна мрежа / рутер /. Свалих кашона в мазето, няма да го връщамХубав ден!!!
Поиграй си с настройките на движението може и да изчезне силуета около играчите.
Здравей отново!! И честито! Пробва ли го в Youtube наклипчета на 4к ,но60Fps как се държи и дали насича!?Всъщност на каква телевизия си ! IPTV и ако да !на коя ?!
Виваком, Булсат или др.Има ли някакво насичане на отделни канали и така..!
Колкото до настройките аз все още не успявам да ги направя оптимално добри.Тези в сайтовете , които гледаш не са 100% точни , даже бих казал нямат нищо общо .За всеки телевизор и потребител са си строго индивидуални.Сега се надявам, когато дойде ъпдейта до Орео , да е в насока за нещо по_добро и оптимизирано за самия телевизор.Ще ти отнеме повече време с настройките до перфектната картина и функционалност , но е така със всяка нова технология успех!!
На Булсат съм! За насичане не мога да кажа нищо за сега! Гледал съм го 2...3часа.Може би след събота и неделя ще имам някакво по добро виждане.
Здравей! Как ти се струва телевизора ? Каза че ще споделиш впечатления![]()