Здравейте !!HDR вкл.или изкл трябва да бъде в каналите на българските оператори,да бъдем конкретни, говоря за Виваком, защото съм със включен такъв, но не виждам разлика май!!
Здравейте !!HDR вкл.или изкл трябва да бъде в каналите на българските оператори,да бъдем конкретни, говоря за Виваком, защото съм със включен такъв, но не виждам разлика май!!
Няма как да виждаш, понеже каналите не са в HDR съдържание. Аз съм сложил HDR на автоматично, ако тв засече HDR съдържание се включва, и има голяма разлика. Ако искаш да разбереш напиши HDR в тубата, пусни клипче с включен, после с изключен и ще видиш за какво става въпрос.
Изпратено от моят SM-N975F с помощта на Tapatalk
И аз, не съм ъпдейтвал заради бъговете, за които писаха в началото.После казаха че са оправени, но не ми се ъпдейтва, свикнал съм със 7ца.
50 мб на Булсатком, но на спийдтест го докарва до към 60-70.
Я го изключи от контакта за 5 мин. и пак пробвай- тв със сигурност може достатъчно, за да показва нормално подобни клипове/филми .
Нищо чудно да си сбозилАндроид-а от много ръчкане - и ъпдейта към нова версия си е добра идея - ъпдейт, връщане на заводски , изключване от контакта и после вече настройваш и тестваш.
Ами пробвал съм през фрлашка клип ,който е 60fps и насича директно гледан от Youtube а на флаш сякаш няма дерт!
Не искам да инсталирам на ръка и ще изчакам през телевизора
То през USB-то даже е по-сигурно ... Странно ми е, че не засича нова версия - за XG83 серията ставаше въпрос нали?