Кога се очакват новите модели 2023 LCD 50" 100Hz (X85, X90 и т.н.)?
Кога се очакват новите модели 2023 LCD 50" 100Hz (X85, X90 и т.н.)?
Te са пуснати X85L, X90L, но няма 50 размер, просто не призвеждат под 55. Ако питаш за размер.
Мястото е кът и повече от 50" не мога да сложа, а с тези орязани тази година шасита на Philips нямам алтернатива.
Panasonic, като чета нещо са се издънили тази година.
Миналогодишните модели имат 50 размер.
Останали са почти само демонстрационни единични бройки.
А и да взема миналогодишен модел в Q3 на 2023 не искам. Веднъж от мерак направих грешката да купя техника така и съжалих после.
Въпросът ми беше кога реално по физическите магазини ще се появят 2023, че нещо не ги откривам. На сляпо и хляб не купувам вече.
когато финансите не достигат ПОЧТИ ВИНАГИ е по-изгодно да се вземе миналогодишен модел от по-високия клас в сравнение с последното поколение по-нисък клас
това, че са останали демо бройки не е болка за умиране - при здравата експлоатация в шоурума всички дефекти ще са се проявили, а освен това гаранцията им е пълната за модела и всички последващи бъдещи проблеми ще се отстраняват като за нормален модел.
офф много сложно го написах ама все едно си взимаш телевизор с 4г. гаранция но го ползваш с 3г гаранция
Не съм съгласен с доводите ти.
Няма дам близо 2К за втора употреба. По-добре да купя нещо от продавалниците.
Там може и на удароустойчивост да са изпитали тв-то вече.
Здравейте колеги. Трябва да избирам 55" TV харесал съм SONY 55X90L или 55A80L. Проблемът е местоположението, и че през зимата слънцето огрява пряко TV -то. Би ли имало проблем с експлоатацията на TV за OLED моделът. Какво бихте препоръчали от опита който имате посочените модели или нещо друго. Благодаря предварително.
Със сигурност директното слънцегреене няма да е добре за телевизора. Олед-ите са и с по-ниска яркост. Не сте за олед. Явно търсенето е насочено само към модели на Sony?
Да не се разбира като ирония или заяждане, но препоръката ми е - пердета, щори или нещо с което да покривате тв когато е изключен се огрява от слънцето. То и ако се огрява едва ли би ставал за гледане и това бих го написал за всеки тв без специално проектираните за ползване на открито.
Sony KD-55X85L review
https://hifi.de/test/sony-x85l-test-153701
VA panel, RGB.
F.A.L.D. (24 local dimming zones) Direct LED LCD.
no Smooth Gradation setting.
100/120Hz + MCFI + мигаща подсветка.
WCG : 93% DCI-P3 coverage.
Dolby Vision, HDR10, HLG support, except HDR10+.
Dolby Atmos,DTS : support.
Google tv based on Android tv 10.
PVR : yes.
Sony 48A90K
https://geex.x-kom.pl/recenzje/test-...a-sony-48a90k/
Sony XR-65X95L review
https://fwd.nl/beeld/review-sony-xr-...ie-lcd-led-tv/
Този пост е редактиран от hristoslav2; 30-08-23 в 08:18.
Актуализация на фърмуера до v6.7283
Актуализация на фърмуера до v6.7283 | Sony BG
Предимства и подобрения
Подобрява процеса на повторно свързване след цикъл на захранване към съхранената Wi-Fi точка за достъп
Повишава сигурността на телевизора
Здравейте, днес видях на телевизора от горе до долу цяла линия пиксели не СВЕТЯТ. телевизора ми е KD-55XF90, според вас може ли да се оправи или да се примирявам
не се оправя за съжаление
ако е гаранционен - връщай го
ако не е в гаранция - примирявай се
Голям fail със Sony-то колкото и да съм му фен. Или са с панели, които са overburn или просто горят pixels.
Това става на въпрос за сериите A80K, A80L