Главно става въпрос за писнае. Когато се търсят филми е наложително а с оригиналното дистанционно е доста неприятно...
Главно става въпрос за писнае. Когато се търсят филми е наложително а с оригиналното дистанционно е доста неприятно...
Да, видях го, но нямам IR blaster жак. Не съм проверявал как е и цената, но щеше да е чудесно! И без това бокса ми е позаврян.Тв, бокс, андроид бокс(вече не го използвам много..), Soundbar, койтомдъщо не може да се управлява, защото има само Digital и Aux връзка, и Bluetooth, който обаче пречи на дистанционното и ме го връзвам. Сложна схема
Здравейте.
Аз използвам тази мишка, която също някой беше постнал като предложение. Поръчах я директно от доставчика към *маг. Въпреки, че е нискобюджетна, изпълнението е доста добро и по нищо не отстъпва на клавиатура на Philips-a ми. Клавишите са стегнати и сравнително удобни.
Всички клавиши работят, добре засега, без този за назад/homе бутона. При задържане изкарва apps на Sony XE8596 с Android Oreo, но не те връща в началния екран на андроид.
При Коди нямам проблем с връщането назад.
Мишката ми е малко бавна, но също работи добре и със сигурност е по-удобно от преди. Имайки предвид, че преди като използвах безжична мишка, андроида се бъгваше и не ми изкарваше клавиатура за писане, сега си e доста по-удобно.
Този пост е редактиран от undacova; 24-04-20 в 14:27.
Това с back/home бутона не е ли неудобство докато използваш въздушната мишка вместо дистанционното?
Малко е неудобно, но мишката почти не я ползвам. Взех си клавиатурата заради Kodi и YouTube.
Пробвах с безжична клавиатура и мисшка на лоджитек. Мога да заключа че необходимоста от мишката е минимална. Коди се управлява най-лесно с обикновенна клавиатура, намесата на мишка дори влошава нещата. Може би ще се ползва мишка при браузване, но това не го използвам. Стигам до извода че портативните клавиатури биха били доста полезни. Та нов въпрос излиза на лице, някой ползва ли такива и би ли препоръчал. Друго което се сещам има ли клавиатури които да използва блутут на телевизора с цел да не се заема УСБ порта на телевизора.
По-нагоре в темата един потребител от форума писа , че ползва Logitech K400 PLUS. Която си е клавиатура със включен тъчпад (все едно е лаптоп-ска) .
Както, вече споменах тъчпада за управение в Andorid е доста по лесен за работа, отколкото въздушната мишка/Air Mouse (поне за мен).
За блутут не съм използва за бокса.
Здравейте, ще ви дам два варианта на дистанционни , които са МАКСИМАЛНО прости и удобни. Ползвам ги от много време, ще продължа да ги ползвам и за напред.
https://gvp.icu/t1m
https://gvp.icu/c120
Този пост е редактиран от ntool; 01-05-20 в 22:27.
Какво обучение ? Няма обучение. клавиатурата на компютъра има ли обучение на бутоните ?