Ех , Саше , Саше .....както казваха в едно шоу, май си заченат по времето на Чернобил. Няма да обяснявам за Чернобил , че дългите постове те затрудняват видимо. Слушай с кеф скъпата си система от 226 % над моята , вероятно купувана секънд хенд.
Ех , Саше , Саше .....както казваха в едно шоу, май си заченат по времето на Чернобил. Няма да обяснявам за Чернобил , че дългите постове те затрудняват видимо. Слушай с кеф скъпата си система от 226 % над моята , вероятно купувана секънд хенд.
Не разбирам от какво е подтикнат сарказмът ти. Не съм аз този, който е затруднен от дълги постове обаче. Нито от писането им, нитоот четенето им, нито от осмислянето им.
Какво лошо има, дори и да е втора ръка? Не всеки може (или иска) да отдели 28000 лв за тонколони с усилвател, като теб. Това те кара да се чувстваш по-велик от останалите по някакъв начин ли? Затова ли са и гръмките изказвания за цените на компонентите?
Оплакваш се от лични нападки вече няколко пъти, а ти си единственият, който прави такива и то систематично. Не само към мен...
Слушай си най-добре системата за почти 30 000лв и не се занимавай с нас, плебеите.
Аз сметнах, че системата му е 4 000, не 28 000.
Не че все още разбирам защо е това мерене на ... системи.
Кой кого в какво се опитва да убеди другия също не ми е ясно. И най-вече ЗАЩО?
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Не мога да ти кажа кой, кого и какво се опитва да убеди. Нито защо.
Аз го написах, защото той реши, че е много важно кое колко струва. Както и да ли е ново, или втора ръка. А не е.
Тази му била за кино. Имал друга за музика, колоните на която били 28 000лв. "колоните с 200% над моята система" = 28 000лв.
Този пост е редактиран от w00x; 21-06-20 в 01:04.
А, ясно. Решил е да се хвали човекът. Няма лошо. Всеки има различни радости в живота.
учи се в 6-ти клас някъде. От 4000 до 28 000 процентите не са 200. Имате деца ученици - питайте ги тях. Ако не ви е срам. Дано не работите в някоя банка , че от затвора няма да излезете.
Не се хаби излишно. Нито ти следя комплексарските изпълнения в детайл, нито ме интересува. И ти гарантирам, че смятам по-добре от теб, господин 2.6 ПЪТИ = 26%......
О, комплексаря слушател пак се изцепва Не му обръщайте внимание, той за това живее...
Добре де, човек като е музикален инвалид колко пари струват колоните които да му свирят добре ? Как система за 4 хилки би оправила скапан звук и скапан слух ? Аз викам колегата със системата за 2 хил да направи един банкет да му чуем музиката, после след седмица да идем до колегата с музика за 4 хилки, и той да спретне един банкет, и накрая да му видим и системата за 8 или 28 хилки пак с едно банкетче... Накрая победителя ще бъде избран от поне 5 членове на форума и ще почерпи с едно банкетче Щото , ако не можеш едно банкетче да направиш с тая музика можеш просто да я метнеш през терасата.
Наздраве
След 30-60мин. "банкетче", подплатено с подходящи смазочни материали за гърлата едва ли ще ви пука как свирят системите
Важното е банкети да има! Наздраве и от мен!