Отговор: Избор на нов телевизор а83j a93j a83k
Аз го ползвам само за гледане на филми в локалната мрежа и няма проблеми с месеци вече
Локална и от флашки/дискове и при мен не забива, но при филми от тракерите най вероятно си забива.
Нямам инсталирани такива добавки. Трансмишън на рутера и после чисто Коди
Цитат:
Първоначално публикувано от
sony 1
Коди има ли някакви забивки при Google TV
При мен не съм забелязал. Върви плавно.
- - - - - - - - - -
Цитат:
gogogogov
Може и стикче за 40лв.По добре от умен тв.
Мда, ама друг път....
Цитат:
Dominator
Имам предвид при превъртане напред, назад, при спиране на филм, при излизане от самото приложение когато се ползват тракерите ?
Цитат:
Dominator
- - - - - - - - - -
Мда, ама друг път....
Може и Google Chromecast Ultra 4K за 110лв. За парите са по-добре от тв с каквато и да е операционна система. И фире стика също.
Цитат:
sony 1
Имам предвид при превъртане напред, назад, при спиране на филм, при излизане от самото приложение когато се ползват тракерите ?
Всичко е много плавно при мен при използване на Samba. Не ползвам тракери, а тегля филмите.
Да както и по горе писах при smb и филми от дискове няма проблеми и при моя старчок. Но за торенти не става.
Директно от тракер зависи от много неща. Скорост на локалната мрежа, скорост на Интернет, брой активни сиидъри за конкретния торент, тяхната скорост на качване. Това е особено валидно за торенти с висок битрейт.
Версията на Коди от магазина е тежка и не става за телевизори и при най-добри условия.
Следва да се отчете, че роля има също и съответната добавка.
Ролята е само в олекотаната версия на коди. Която обаче не се поддържа от години.
а дали има начин да се зарежда SPMC в дистрибуциите на coreelec примерно вместо тежкото коди :confused:
Здравейте, моля за съвет. В момента се чудя кое е по-добрият вариант:
55А90J за 3700 лв
65A90J за 5700 лв
55A83k за 4300 лв
65A83к за 5000 лв
Двоумя се за използване за PSP в последствие и доста продържително време игра от страна на децата, кой е по-добрият вариант 55 или 65”. Ако е 55 клоня към 90j заради цената, ако е 65 пък се чудя дали не е оферта а83к. Според консултантите в магазина, хардуерно двата модела са сходни. Панелите били еднакви, само новата 8ца имала и второ дистанционно. Вие как мислите?
П.С. Бьх споменал и преди, но ще се гледа от около 4 метра разстояние.
Цените са без удължена гаранция, но със сигурност ще доплатя за 5 годишна такава (около 150-250 лв)
Цитат:
Димитър Стоянов
Здравейте, моля за съвет. В момента се чудя кое е по-добрият вариант:
55А90J за 3700 лв
65A90J за 5700 лв
55A83k за 4300 лв
65A83к за 5000 лв
Двоумя се за използване за PSP в последствие и доста продържително време игра от страна на децата, кой е по-добрият вариант 55 или 65”. Ако е 55 клоня към 90j заради цената, ако е 65 пък се чудя дали не е оферта а83к. Според консултантите в магазина, хардуерно двата модела са сходни. Панелите били еднакви, само новата 8ца имала и второ дистанционно. Вие как мислите?
П.С. Бьх споменал и преди, но ще се гледа от около 4 метра разстояние.
Цените са без удължена гаранция, но със сигурност ще доплатя за 5 годишна такава (около 150-250 лв)
4 метра за 55-а.... мъка!
65-ца!