По-скъпо е Сонито, но Самсунга е по-евтин от A90J и го отвява по всички показатели. Качествата са спорни, също като киселото грозде!
https://www.rtings.com/tv/tools/comp...threshold=0.10
Ти кажи за фабриките от 44-та, че гледам ги разбираш? С лафа за гроздето не вървиш, одавна се изтърка. Минаха времената на бедния българин!
Той, Android за телевизори е нещо неземно сякаш...
Всички ОС за телевизори са гола вода... Все пак тв не е нито лаптоп, нито таблет, нито смартфон...
Изпратено от моят COR-L29 с помощта на Tapatalk
Точно щех да върна сонито x93j и да взема от емаг samsung q95t ...и ти ме разубеди
Не съм срещал никакви проблеми с ОС досега, вярно, ползвам го за телевизор, не за компютър. Освен това ОС и на другите марки не е много по-различна.
Конкретно този Самсунг, издухва Сонито, по абсолютно всички показатели. Цифрите са най-малкият показател, когато го видиш на живо всичко се променя, просто очевадна разлика.
Говориш, за ъпскейл без дори да си видял, защото така си прочел. Самсунга е със съвсем нов процесор и нова технология, която няма нищо общо със старите WOLED, които толкова разпалено пробутваш.
Ако пък някой, толкова много държи да пише Сони, да изчака малко и да си взема Сони QD-OLED, вместо да дава подобна цифра за античен телевизор. Съмнявам се, че някой от водещите производители на ТВ-та с WOLED панели ще продължат да го правят и догодина. Поне не и в този вид в който от 5 години на практика нищо съществено не променят. Същата яркост, същите бледи цветове в ярки сцени, същите панели, но всяка година с нови имана...
Кой ти говори да го ползвам като комп..... нерде Ямбул, нерде Истанбул....
- - - - - - - - - -
Ами грешка голяма! Бягай докато не му е свършил прозореца от 30-те дни за връщане....
- - - - - - - - - -
Може да го издухва само в твоите представи....
Ако говорим за QD-OLED-а като панел.. е супер ! Най доброто което имаме в момента, но всички проблеми идват от нещата зад него ! Самсунг Електроникс се дъни със софтуера и решенията които взима чисто инжинерно ! Едно оправя две неща разваля след всеки ъпдейт. Като цена също е досат кункурентен и единсвената причина да избере човек WOLED пред QD-OLED e опита и зрялостта на технологията. LG тази година вършат страхотна работа със софуера, обработката и ъпскейла на изображението, само Сони може да се мери с тях в това отношение ! Много искам да видя C2/G2 на живо... това са НАЙ добрите ОЛЕД телевизори които LG са правили някога.
и аз така мислех в началото, когато вземах моя старец Sony KD-55X8507C - за какво ми е притрябвал тоя Андроид, аз искам телевизор а не таблет и т.н.
обаче след като си инсталирах едно Коди с елементум и от повече от 5 години всяка вечер съм на кино с най-новите излезли филми напълно безплатно вече съм на мнение, че Андроида е добро решение и телевизор с Андроид е отлична инвестиция![]()
Всъщност на новите телевизори (от последните няколко години) операционната система е силно модифицирана и няма нищо общо с бавният андроид на телевизорите от 2017 примерно. Сега OS-a се води GoogleTV и поне за момента не виждам никакви лагове. Менютата са доста по-добре измислени от предната недомислица, буута е по-бърз (айде буута приемам, че е заради по-бърз вграден сторидж).
Коди има ли някакви забивки при Google TV