Страница 1 от 5 123 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 65
Like Tree6Одобрявам

връзка с EON

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2017

връзка с EON

поради закриването на нетуоркс преминах на ЕОН тв, връзката е с рутер , телевизора Сони 95 серия, на тв на практика има само един HDMi кабел за връзка с ресивъра. Като включа тв и излиза гол тапет и пише - устройството няма връзка / няма антена , няма кабел , няма карта - ясно/, после трябва да натисна Home, да излязат иконите , за да стартирам ЕОН приложението , върти, върти и понякога забива и се налага да рестартирам тв през контакта, следва логото , върти андроида и ми къса нервите. Мога ли да направя така , че тв при пускане да зарежда директно ЕОН ? И ако може как да го направя ?

2.  

3. rym
    rym е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jun 2021

Отговор: връзка с EON

за да върти толкова време може би слаба безжична връзка, или бавен интернет като цяло,
    аз съм с оптика, и приложението и приемника зареждат бързо...приемника е с кабел, а телевизора S90F по Wifi на 5Ghz

4. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2017

300 mb е нета , проверено, нямам проблеми със нета / усилвател, 3 тв , лаптопи , ресивър и тн/

5. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Обаждаш се на 123 и търсиш помощ на техници на място.
    Правиш се на неразбиращ, иначе ще започнат едни литературни четения по телефона.
    От типа - телевизорът дали е с включен щепсел в контакта и имаш ли ток!
    Те си знаят номерата на услугите най-добре.
    Успех!

6. Senior Member Аватара на sony 1
    Тук е от
    Dec 2016

Тия дни из България има проблеми с еон. Може би така е и тук.

7. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2017

сега , като се прибрах от работа при пускане на тв излезе направо екрана с иконите / без да влизам в хоум/е ЕОН-а тръгна , явно нещо проблеми във вивакома

8.  

9. Member
    Тук е от
    May 2010

Привет Slusatel,

И на мен ми предстои абсолютно същата схема - от Нетуоркс към ЕОН.
    Първата ми чуденка бе дали да взема бокс и свържа към ресивър Denon AVR X2600H и от него към Sony XR A83K, НО не ползвам/пускам на 100% ресивъра за озвучаване когато гледам новини и тем подобни.?

Вторият ми вариант бе да съм без бокс, а със Приложението ЕОН / app-а инсталирано на Sony XR A83K с идеята да използвам пък неговият тъй хвален XR процесор за подобряване качеството на картината.?

Би ли споделил челен опит и впечатления от досегашното ползване, имаш ли го още горе-описаният проблем?

Кой колеги ще е най-оптималният вариант - Първи или Втори?

10. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2017

на кабела за интернет от нетуоркс сложиха техен рутер и двете сонита са през wifi с приложението еон, третия е филипс без анроид и е с бокс. Приложението е много тегаво, интерфеиса е смешно грозен и неудобен, редовно забива. При стартиране на тв излиза син екран със съобщение - няма интернет връзка с тв , опитайте пак /!/ след 1 минута, и пак нищо не се случва, през това време интернет има по всички устройства. Може да заработи приложението само след рестарт от контакта - тръгва веднага. Свърши ли ми договора се махам, не знаех , че имам право в срок от 14 дни да ги сиктирдосам, защото подписах договора на 20 декевмри , а ми сложиха еон на 5.01 и докато се усетя са минали 14 дни. Приложението им е супер смотано, пуснах си HBO премиум - забива и то, със тяхното няма проблем , но е стандарт / няма 4к и долби атмос/. Не съм доволен и не препоръчвам , освен ако няма друг вариант, ако сте от Русе пробвайте с Делта

11. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Нямам подобни проблеми с приложението им нито на евтин китаец/румънец с Андроид, нито с Хайсенс. Случвало се е някой път да зацепи, но почти винаги е било при гледане на предавания на запис и си тръгва след няколко секунди. Като се има предвид, че съм на VDSL им и тв са свързани безжично към старичък вече рутер - добре си е услугата.
    Единствено може би това, че не тръгва директно с включване на тв, а трябва да стартираш приложението, за разлика от Йетелското, което пробвах скоро и си тръгваше в повечето случаи с пускането на тв.

12. Member
    Тук е от
    May 2010

Цитат Първоначално публикувано от JKanchev Виж публикацията
    Първата ми чуденка бе дали да взема бокс и свържа към ресивър Denon AVR X2600H и от него към Sony XR A83K, НО не ползвам/пускам на 100% ресивъра за озвучаване когато гледам новини и тем подобни.?

Вторият ми вариант бе да съм без бокс, а със Приложението ЕОН / app-а инсталирано на Sony XR A83K с идеята да използвам пък неговият тъй хвален XR процесор за подобряване качеството на картината.?

Благодаря за отговора.
    Честно казано съм тествал временно app-а през Сони-то /и през wi-fi и по кабел - 80 Mb/ и такива проблеми не съм срещал.
    Дори моето лично впечатление е, че ЕОН е доста user friendly от други, към които съм се докосвал. От Русе съм и не съм убеден, че Делта ще могат поне малко да се доближат до качествената услуга, която имахме със Нетуоркс .

Има ли колеги, които могат да споделят от челен опит:

Кой от двата варианта ще е по добър от към качество на картината и гъвкав начин на използване - През даденият ресивър или директно с app-а на Sony XR A83K ?

13. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2017

Делта е 1-1 като Нетуокс като канали , планове и цени, даже и 12-я безплатен месец имат, няма идеям как са с поддръжката. Няма значение дали през ресивъра или аппа за качеството на изображението , но ресивъра ще е включен постоянно с тв и е тегаво на новини и реклами. Няма да ви забива приложението през бокса, забива само през wifi и предполагам с кабел ще е същото.

14.  

15. rym
    rym е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jun 2021

ползвам и двата варианта,
    с приложението картината е едва доловимо по-добра и съответно по-малко кабели и дистанционни, смяната на каналите също е с една идея по-бърза,
    аз лично съм доволен от услугите на Вива (ЕОН, интернет на оптика и телефони, с допълнителни екстри - HBO, Макс спорт и Диемите),
    за 5 години да е имало най-много 5 пъти проблем,
    ползвам двойна услуга (в Пловдив и в София) и вече два пъти предподписвам на двете места...

16. Member
    Тук е от
    May 2010

За оптиката също имам потвърждение, Но за съжаление не е такъв случаят при мен. Няма така възможност.

Опцията ми е 300 мБ скорост за 3 телевизора със ЕОН и двама младежи яко точещи НЕТ та и въпроса със скоростта стои пред мен?

17. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2017

стрийминга не иска кой знае колко интернет, за твое успокоение у дома са вързани настолен пс с кабел и wifi, 3 телефона , 3 тв, 2 лаптопа , ресивър и блурей, проблеми няма точно с интернета, само еон приложението се лигави и то не постоянно , а когато си иска, за 4 к стрийм стигат 25 - 30 мб/сек , визирам нетфликс , HBO и подобни, максималното потребление на 5-6 устройства е около 100 мб/сек
    Този пост е редактиран от Slusatel; 26-01-26 в 09:44.
    stutgart одобрява това.

18. rym
    rym е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jun 2021

300 мб ме е малко ако не дърпате торенти,
    аз съм на 600 и винаги има над 15 включени устройства...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 5 123 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Връзка между tv и pc
    От Blue_Hulk във форум Телевизори
    Отговори: 0
    Последно: 06-05-14, 12:59
  2. Избор на TV за връзка към PC
    От kocetoMR във форум Телевизори
    Отговори: 20
    Последно: 08-10-11, 20:20
  3. Връзка на PC с TV
    От imi_s във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 2
    Последно: 08-01-08, 14:07
  4. A65 - връзка с PC
    От pnmiteff във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 0
    Последно: 17-11-05, 09:43
  5. VPN връзка
    От Nsitnov във форум Мрежи
    Отговори: 2
    Последно: 22-10-04, 11:12

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе