-
връзка с EON
поради закриването на нетуоркс преминах на ЕОН тв, връзката е с рутер , телевизора Сони 95 серия, на тв на практика има само един HDMi кабел за връзка с ресивъра. Като включа тв и излиза гол тапет и пише - устройството няма връзка / няма антена , няма кабел , няма карта - ясно/, после трябва да натисна Home, да излязат иконите , за да стартирам ЕОН приложението , върти, върти и понякога забива и се налага да рестартирам тв през контакта, следва логото , върти андроида и ми къса нервите. Мога ли да направя така , че тв при пускане да зарежда директно ЕОН ? И ако може как да го направя ?
-
Отговор: връзка с EON
за да върти толкова време може би слаба безжична връзка, или бавен интернет като цяло,
аз съм с оптика, и приложението и приемника зареждат бързо...приемника е с кабел, а телевизора S90F по Wifi на 5Ghz
-
300 mb е нета , проверено, нямам проблеми със нета / усилвател, 3 тв , лаптопи , ресивър и тн/
-
Обаждаш се на 123 и търсиш помощ на техници на място.
Правиш се на неразбиращ, иначе ще започнат едни литературни четения по телефона.
От типа - телевизорът дали е с включен щепсел в контакта и имаш ли ток!:lol:
Те си знаят номерата на услугите най-добре.
Успех!
-
Тия дни из България има проблеми с еон. Може би така е и тук.
-
сега , като се прибрах от работа при пускане на тв излезе направо екрана с иконите / без да влизам в хоум/е ЕОН-а тръгна , явно нещо проблеми във вивакома