Страница 140 от 144 ПърваПърва ... 90130138139140141142 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,086 до 2,100 от общо 2148
Like Tree552Одобрявам

TCL телевизори (инфо на първа страница)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member Аватара на stasiof
    Тук е от
    Apr 2024

Отговор: TCL телевизори (инфо на първа страница)

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    https://xdaforums.com/t/tcl-2025-google-tvs-v6c-t6c-p6k-p7k-p8k-c6k-q6c-c7k-q7c-c8k-c9k-x11k.4712660/page-2#post-90011616

QM7K -> C7K -> Q7C
    QM6K -> C6K -> Q6C

98MQLED75KX1
    98QLED810KX1

X series C series P series Q series T series V series
    X11K C9K C8K C7K C6K C6KS P8K P7K P6K Q7C Q6C T8C T6C V6C
    T653T02 - platform T653T02 - platform T653T02 - platform T653 - platform R75PT01 - platform P75PT01 - platform T653T? - platform R75PT01 - platform ? - platform T653T? - platform ? - platform ? - platform R75PT01 R75PT01
    LCD QDEF/MiniLED LCD QDEF/DLED LCD QDEF/DLED LCD ?/DLED
    ---------------------------
    LCD QDEF/MiniLED LCD QDEF/MiniLED LCD QDEF LCD LCD
    The T653T02 platform is for US models.
    C6K...T653T01 platform
    Този пост е редактиран от stasiof; 27-03-25 в 12:38.
    hristoslav2 и inches9 харесват това.

2.  

3. Infraction Users
    Тук е от
    Aug 2020

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    Не знам какво толкова тестват, ама е достатъчно да пуснат системите за изглаждане и да изгледат един мач, за да разберат лесно, че "китайците" имат още много да гонят
    Така е.Ако четяха форума и видят .че всички са съгласни с това твърдение да бяха спрели да тестват...най-после.

- - - - - - - - - -

Уф...сега се сетих и погледнах на Светлио тв-те...Интересно на 55'' ли ги видя тези разлика,щото тези си на лъжат ,че гледат 85 до 115'' и виждат друго?

4. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Ами едни и същи недостатъци и при двете топ китайчета - явно им е трудно да нагласят настройките за движение ако и да ползват топ джилязо и 100хц панели. По принцип за повечето друг материал не се забелязва често, но пуснеш ли си примерно футбол и веднага лъсват дефектите. Не че не може без включени опции за движение, но тогава пък още повече ме дразни цялостното представяне. С включени поне е само при определени кадри.
    Все пак TCL е малко по-добре от Хайсенс в това отношение, но има още доста да гонят "старите" марки в бранша.

Нямам намерение да се заяждам - просто споделям това, което наблюдавам.

5. Infraction Users
    Тук е от
    Aug 2020

И аз нямам намерение да се заяждам.Пък и ми е забранено със закон.Имам условна доживотна присъда.
    Освен това от годините вече не виждам добре.Ама тъй като всички(вкл. rtings/hdtv polska/flatpanels/digital trenda)които са сериозни,като нас във форума де,не говоря за случайни yruber-и виждат друго и то непрекъснато се проеня-познай в коя посока...Та за това.Иначе чакаме прегледите на новите в тези издания и виждам,че сте готови да им предложите диоптри-надявам се правиолните и да си сменят и уредите,вероятно.
    Иначе няма да казвам моите наблюдения от HISENSE/SO 9 от една и съща година- сега по някаква причина не се виждат-,защото и без мене всички си знаят.
    Китайците и Японците.
    Ще следя какво за bravia9,но нещо не виждам много отзиви тук.

- - - - - - - - - -

Всъщност TCL съм виждал сао в магазина и то без да обърна много внимяние(не съм стигнал ниво да ги познавам там).
    Но...дори и да бях виждал не бих направил твоето обобщение...Надявам се ,че не мислиш,че се заяждам,нал малкото с тебе.

6. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

но пуснеш ли си примерно футбол и веднага лъсват дефектите.
    При моторните спортове е същото, независимо от шаси и процер .. Гасиш и минаваш на марков телевизор.

7. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Цитат Първоначално публикувано от inches9 Виж публикацията
    Ще следя какво за bravia9,но нещо не виждам много отзиви тук.
    Нормално е да не виждаш. Цените им са солени за наща действителност и пазара у нас е малък. Sony тук не е масовка като LG и Samsung, а българите, които имат Bravia 9 не ги чакай да седнат да се обясняват по форумите.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

10. Junior Member Аватара на stasiof
    Тук е от
    Apr 2024

Този пост е редактиран от hristoslav2; 01-04-25 в 13:32.

11. Junior Member Аватара на stasiof
    Тук е от
    Apr 2024

Q6C = C6K.....нов изглед на HVA панел

inches9 одобрява това.

12. Junior Member Аватара на stasiof
    Тук е от
    Apr 2024

Прикачени изображения Прикачени изображения
    inches9 одобрява това.

13. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

С8К нали нямаше да има 55', а фигурира?

14.  

15. Junior Member Аватара на stasiof
    Тук е от
    Apr 2024

Или може би е печатна грешка в документите на TCL.
    France...
    https://www.lesnumeriques.com/tv-tel...d-n234687.html
    Spain...
    https://www.avcesar.com/maj-tv-tcl-c...00-zones-44338

Прикачени изображения Прикачени изображения
    Този пост е редактиран от stasiof; 31-03-25 в 10:28.
    brotzki и inches9 харесват това.

16. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

но пуснеш ли си примерно футбол и веднага лъсват дефектите. Не че не може без включени опции за движение, но тогава пък още повече ме дразни цялостното представяне. С включени поне е само при определени кадри.
    Тези дни донастройвах на комшу едно китайско железо с X4 процер май беше и изненадващо работи много по-добре и плавно от Пентоник 700 на тубата и иптв при 60 кадъра. Няма го и "придърпването".

17. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

То и на сегашните като се настрои няма придърпване и си работи уж добре..., ама в някои определени кадри на хоризонтално следени близки кадри примерно (често ги има при футбол примерно) стават едни двойни образи дето не съм ги виждал в никой модел от "старите" производители за над 18 години опит с LCD-та...

18. Infraction Users
    Тук е от
    Aug 2020

То и на сегашните като се настрои няма придърпване и си работи уж добре..., ама в някои определени кадри на хоризонтално следени близки кадри примерно (често ги има при футбол примерно) стават едни двойни образи дето не съм ги виждал в никой модел от "старите" производители за над 18 години опит с LCD-та...
    Имам първия HISENCE влезнал в Европа -U8QF и SONY,почти идентично на твоето. И не виждам нищо такова.А гледам 90% спорт,от футбол...до хокей.
    Дори не знам точно по каква причина HISENCE -а много повече ми харесва,той е с доста повече лок.зони,много по-ярък и не знам за цветния обем,вероятно по-добър.Това за което хвалят SONY-точност на цветовете преди калибриране мисля,че е истина,но то е по-важно за филми и шоу програми отколкото за спорт(вкл.футбол).Пък и за човек който не гледа отскоро мисля не е проблем да си настрои цветовете до добро ниво.Да не говорим,че при футбола не знаеш каква е точно истината за цветовете.Забележи,че при едни и същи настройки цветовете на терена се различават и то на кой да е тв-р.Може би има разлика в осветлението,камерите или кой знае още,ама това не е проблем на конкретна бройка.
    И не виждам двойни образи на HISENCE.Твоя U7KQ е поне три години по нов.Както и TCLа.
    И да...няма как да се съди от всяка бройка или всеки модел за сегашни или още повече бъдещи телевизори.
    Между другото вече има десетки прегледи на C6K/C7K и не видях никой да докладва проблеми.Общото мнение ,че за ценовия сегмент не са виждали такъв телевизор.Разбира се цени се сравняват на нови модели и еднакви по размер тв-ри.Долу само един (от многото) примери.

- - - - - - - - - -

Предполагам,че си погледнал сивата равномерност още като са ти донесли тв-ра.Това за което говориш е по-друго но сивата равномерност е много важна за футбол.

- - - - - - - - - -

Всъщност това за което говориш НЯМА КАК да не си го виждал преди (ако си гледал достатъчно футбол-няма да казвам от кога аз гледам,ама е от черно-белите тв-ри).И то НЕ САМО по причина телевизорите.Самите оператори (''преди 18 години'') бяха толкова зле,че това беше на кой да е тв-р,разбира се предполагаме си имал LCD(първия ми е от 2005).

- - - - - - - - - -

Ето и още едно(от многото)Дали са верни или не,най-малкото аз имам право да коментирам.Не съм виждал такъв тв-р дори в магазина.Пък и като го видя там,да не би да съм го пробвал в къщи за месец?Или изведнъж от четене на форуми съм станал експерт....Може и това да стане,...някога но не сега.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. VOX телевизори
    От hristoslav2 във форум Други телевизори
    Отговори: 1
    Последно: 26-06-23, 10:46
  2. Телевизори DSM, NEO?
    От xqxoy във форум Други телевизори
    Отговори: 5
    Последно: 19-01-16, 22:27
  3. телевизори
    От emilio-es във форум Телевизори
    Отговори: 9
    Последно: 31-08-12, 06:46
  4. 3d Телевизори
    От extremme във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 2
    Последно: 18-12-11, 15:06
  5. 3д телевизори на LG
    От adak във форум LG телевизори
    Отговори: 2
    Последно: 10-10-11, 20:39

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе