348 както и всички 3хх ъпдейти имат проблем с HDR.Лицата са преосветени,иначе всичко друго работи ок.Единственият вариант е превключванито на pc mode.
348 както и всички 3хх ъпдейти имат проблем с HDR.Лицата са преосветени,иначе всичко друго работи ок.Единственият вариант е превключванито на pc mode.
Колега в менюто на моя ТВ, "pc mode" го няма като опция, аз съм с TCL 43EP660
Забелязвам последно време, как докато гледам ейч би о го, когато се сменят сцените, се сменя и картината-ту става тъмна, ту става светла....Прави ми впечатление и че и на iptv-то понякога прави така. На някой друг да му се получава по дъщия начин?
Махаш "Динамичната подсветка" и няма да го имаш тоя ефект
Някой успял ли е да свърже вградения хромкаст с Google home? Правя всичко както пише и нищо не намира. 55EC780 е тв-то.
Изпратено от моят Mi 9 Lite с помощта на Tapatalk
Не знам какво имаш в предвид с google home,но вградения каст работи чудесно.Слагаш отметката на т-каст приложението на телевизора и се свързва веднага.Задължително условие е да не е свързан лан кабела.
Става въпрос за Chromecast built-in. Когато ТВ е сдвоен с Google home, би трябвало да можеш да командваш гласово всички устройства в него през телевизора. Например лампи, климатик, и т.н.
Това не е хромкаст ,а AI-IN.Като ми пристигне ключа за лампата от алиекспрес ще споделя.
И вече имаме 65C815 в емага.
Пичове, споделете как е изживяването да играеш на ps4 pro на ec780, защото сериозно обмислям да си взема. Нещото което забелязвам иначе (ей така измеждудругото да ви споделя) е, че 4к клиповете в тубата ми засичат...нещо което на v252 не го правеше и звука не е толкова добър (v321 е сегашната версия, която ползвам).
Не съм "геймър", но от четири месеца си цъкам с ps4 pro на същия модел тв и не съм забелязал някакви проблеми на леки и тежки игри. Вързал съм домашно кино. Изживяванията са различни за всеки. За мен е супер.
Вярно последните фърмуери от 300 на горе прецакаха някои неща като youtoube и HDR.Но се работи по въпроса има вече и 352 ,може и още по нови.Но нищо съществено.Хубавото е ,че динамичната подсветка на 300+ фърмуерите работи просто перфектно,както и доста подобрения в плавниста на андроида и DLNA.Плекса лети направо.Чакаме да оправят youtube и HDR-a.Аз на слим PS4 съм пробвал но няма 4к,само HDR тръгва.Само на PRO има 4к.
Този модел 2020 и с MicroLED подсветка ли е?
https://techmag.bg/tcl-50-2800-ppi-u...-tvatcllcd0034