Nerox въпросното видео върви перфектно на 625.
Инсталирах файла. Стана за около 5 мин. След ъпдейта телевизора тръгна нормално. Направих ресет шоп, показа че се свързва с интернет и до там. Вече 10 мин. стои на черен екран и нищо. Интернета е кабелен. Какво трябва да направи? Само бутона за усилване и намаляне функционира.
Този пост е редактиран от ssamm22; 13-03-21 в 09:58.
И при мен така стана,изключих го от дистанционното и го пуснах ,и всичко си тръгна нормално.
При мен бутоните на дистанционното не сработват. Изключих го от мрежата и сега всичко е ОК. Нещо не може да намери интернета, но ще го мъча.
Някой подкара ли система за домашно кино с новия ъпдейт? Намира системата, но работи само бутона за усилване и намаляне. Никакъв звук от колоните. Да не е от споменатия бъг за СЕС?
Този пост е редактиран от ssamm22; 13-03-21 в 12:09.
NeRoX тествах клипа върви си нормално. Телевизора е 50EP660. Пускам го през wifi и си тръгва без проблем. От една седмица ползвам малкото дистанционно поръчано от Интернет с гласово набиране. Работи много добре.
Възможно е.Може ли да споделиш какви колони и как си ги свързал към телевизора и дали работи паралелно с вградения саундбар.Да не е от споменатия бъг за СЕС?
Има ли начин за прехвърляне на съдържание от лаптоп на TCLC715 без използването на физическа връзка?
ПС: Под съдържание по-скоро имам предвид, това което правя на лаптопа да го виждам на телевизора.
За това говориш, предполагам?
https://www.youtube.com/watch?v=dqTf...nnel=TCLEurope
да,но е лагава история.За какво ти е тази опция по прицип?
Да, сега я пробвах на Филипса, но ще ми свърши работа.
Просто нямам телевизия към момента, тъй като не използвам жилището редовно, а и почти не гледам, но искам да си пускам новините.
Преди можеше директно от браузара на телевизора, но го прецакаха и в момента имам само звук без картина и то само на Нова, БТВ-то въобще не го зарежда.
Свързан е със система задомашно кино SONY N5200 с 5+1 колони чрез HDMI. Преди ъпдейта звука се включваше с телевизора и киното едновременно. Честно казано не съм сигурен дали саундбара на телевизора и колоните работиха заедно, не съм обръщал внимание. Управление чрез HDMI е включено и на киното и на телевизора. Скалата за усилване показва надпис на киното, но се усилва само саундбара.