Бих споделил малко кратко преживяване с телевизора 65c728. Образът му е пищен. Вероятно не толкова по-добър от c715, колкото е по-скъп, но красив. Разбира се, тук трябва да знаете, че се движа отдолу нагоре по качество. Никога не съм имал по-добър или „марков“ телевизор от този, така че нямам реална основа за сравнение.
- Най-добрият аванс е вашият Android хардуер. Той носи 4K Dolby Vision и HDR съдържание, както и съдържание, инсталирано на телевизора с Kodi. Успях да пусна DTS-HD и DTS-X аудио записи от Kodi, както и Kodi. Той не замръзна и хардуерът не се разпадна от него, както при c715.
- В менюто има няколко опции за настройка. Лично аз съм много щастлив, че е включен изборът на аудио изход. Тоест, мога да разбера кой изход трябва да звучи, така че има изходи, които могат да звучат с високоговорителя на телевизора, но може ясно да се каже, че нека просто кажем ARC и телевизорът не звучи по този начин случайно. Този последен идва при мен. Има много настройки, които дори не съм срещал, така че нямам представа какво е добра настройка. Например в раздела за настройки на движението. Би било хубаво да имате някакво обяснение, което да помогне с менюто.
НО!
- За съжаление все още има недостатъци. Надяваме се, че те могат да бъдат решени с надстройка на софтуера. Това така или иначе би било необходимо, защото има някои дребни неща, които вече са фиксирани в C715 или поне по-добри от тези в c728
- Не успях да извлека атмосферния звук или поне не от цялото съдържание. Звукът беше някак накъсан, сякаш ги имаше, но нямаше филм, само кодиране на звука. Не знам дали това е кодирана грешка или грешка на фърмуера. Както и да е, все още си играя с това малко. Интересното е, че логото на Atmos също не се появява на телевизора ...
- Това, което е изразена грешка, е скоростта на интернет както на WiFi, така и на кабела. Успях да извлека макс. 140Mbit / s по Wifi, докато по кабел успях да извлека макс. 96Mbit / s. Определено грешката на телевизора, защото под Nvidia Shield в шкафа отдолу той носи макс 360Mbit / s, докато с кабел той носи 499Mbit / s. Те определено трябва да подобрят това. Подозирам грешка в драйвера на Android ....
Субективно мнение:
- Мисля, че новият Dolb LoGo е грозен
- Вчера гледах унгарската футболна джамия с приложението My TV home по канала M4 Sport. Картината беше основно красива, цветовете, контрастът и яркостта бяха привлекателни. Гледах в режим на спортен дисплей. Но тревата беше направо обезпокоителна. Това беше набор от зелени петна от различен цвят. сякаш различни цветове на зелената боя са разстроени .... Нямам представа, че е било така заради излъчването или някаква настройка, или е толкова нормално. Аз всъщност не съм футболен фен, така че съм свикнал да гледам непринудения проектор, безразличен мач на феновете. Никога не съм гледал футбол по телевизия с толкова страхотни и качествени .... Всъщност дори не гледам телевизия. Така че нямам представа какво трябва да бъде и какво е очакваното качество. Но бих се изненадал, ако това е грешката на телевизора, защото различните тестови видеоклипове също са много хубави ....
Както и да е, вече ми хареса c715, но сега е полезен. Образът ви обаче се чувства по-добре. Надявам се не само плацебо ефект,
но със сигурност трябва да имам нов фърмуер върху него .....