Следващият въпрос е, IPTV доставчика и Интернет доставчика една и съща фирма ли е? Ако са различни, тук е заровено кучето и нищо не можеш да направиш.Да не говорим че ако IPTV доставчика ти е някой от нелегалните.....
Следващият въпрос е, IPTV доставчика и Интернет доставчика една и съща фирма ли е? Ако са различни, тук е заровено кучето и нищо не можеш да направиш.Да не говорим че ако IPTV доставчика ти е някой от нелегалните.....
Пробвайте и с друго иптв приложение.
Този пост е редактиран от brotzki; 21-05-24 в 18:34.
Ако е с външен СТБ, да се проверят и какъв изходен сигнал е зададен, а и съответните настройки на HDMI входа на тв, щото съм срещал проблеми и при настройка за "подобрен" (при различни производители е написан различно) сигнал.
Па ако е със старите СТБ-та на Виваком май няма спасени и те така си накъсват от време на време (не че и сигнала име ОК в това отношение) - проба с разкачане и изключване от захранване за 5-19 мин. (на тв и СТБ) също е вариант.
IPTV то и интернета са ми от един и същи доставчик. IPTV то се пуска от приложение тяхно. Местна фирма са и са легални.
Ако имате външна плейлиста, сложете я на друго приложение и тествайте. Вероятно се товари от настоящето. При SD каналити има ли промяна?
Този пост е редактиран от brotzki; 21-05-24 в 20:35.
Ако ти е по близо рутера и ако има 5G пробвай така . Скороста е по голяма от 100 ако я подържаш, де. Май не си писал колко ти е скороста. Ако ти е до 100 няма смисъл.
150МБ ми е скоростта. С кабел съм от рутера до телевизора.
Да ама повече от 100 не влиза в телевизора. Казвам го , защото и аз имах проблем с кабела и когато го пуснах на уай фай ми дигна на 270 (имам 500 аз) и сега не мърда . Макар че , 100 трябва да е достатъчно.
Пускал съм го и на уай фай на 5Г и пак е същата работа. Тва е ужас направо.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 21-05-24 в 23:12.
Аз го купих от Техномаркет. Лошото е че мина доста време. Няма да мога да го върна вече въпреки, че е в гаранция още. Как се прецаках
Няма как да знаеш, че има такъв проблем!
На други източници накъсва ли? А на друг доставчик?
Това, че е "легален" не значи, че всичко по мрежата и връзката му към основния източник на съдържането е наред.
С друг телевизор пробвал ли си? При съседите, примерно?