Страница 137 от 137 ПърваПърва ... 87127135136137
Резултати от 2,041 до 2,049 от общо 2049
Like Tree513Одобрявам

TCL телевизори (инфо на първа страница)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Novice
    Тук е от
    Feb 2023

Отговор: TCL телевизори (инфо на първа страница)

Колеги модел - 65C655 на каква цена е бивал през времето в емаг? Към момента е на 999лв. това окей цена ли е или са го смъквали още?

2.  

3. tek
    tek е офлайн
    Senior Member Аватара на tek
    Тук е от
    Jan 2019
    Живее в
    Пазарджик

Цитат Първоначално публикувано от Mitko89 Виж публикацията
    Колеги модел - 65C655 на каква цена е бивал през времето в емаг? Към момента е на 999лв. това окей цена ли е или са го смъквали още?
    Да, добра е офертата.
    База за сравнение на същият модел:
    https://www.technomarket.bg/televizo...le-tv-09222167

https://www.technopolis.bg/bg/Televi...D-QLED/p/12001
    pulsedriverbg одобрява това.

4. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2016

Допреди няколко дни 65C655 беше 800лв в Емаг, с новогодишен ваучер -20%. Днес например 55C655 е 637лв.
    pulsedriverbg одобрява това.

5. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Силистра

Тъкмо тествах подобно на 75C765. Звука върви едновременно на оптика+колонките на ТВ, което е добре! Бях забравил, че ще се използва и така. Синхронизирах устройството и звука свири едновременно от ТВ и уредбата.

Относно цветевете .... без настройки ми изглежда твърде студено бялото и леко лилавеят. Но пък с пипване тук там става доста различен и започва да изглежда все по добре. Ще го ъпгрейдна до v420 и да видим дали ще има подобрение. Имам да човъркам и още настройки по картината, но има време.
    brotzki одобрява това.

6. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Да не те посетят съседите с този мощен взук. Вече ми звъняха на врата... Викам им, това е само от телевизора.

7. tek
    tek е офлайн
    Senior Member Аватара на tek
    Тук е от
    Jan 2019
    Живее в
    Пазарджик

Цитат Първоначално публикувано от pulsedriverbg Виж публикацията
    Тъкмо тествах подобно на 75C765. Звука върви едновременно на оптика+колонките на ТВ, което е добре! Бях забравил, че ще се използва и така. Синхронизирах устройството и звука свири едновременно от ТВ и уредбата.

Относно цветевете .... без настройки ми изглежда твърде студено бялото и леко лилавеят. Но пък с пипване тук там става доста различен и започва да изглежда все по добре. Ще го ъпгрейдна до v420 и да видим дали ще има подобрение. Имам да човъркам и още настройки по картината, но има време.
    Отнася се за друг модел ТВ. Но повечето настройки на картината са валидни за повечето TCL ТВ.
    TCL C845 BEST PICTURE SETTINGS - No Filmmaker, use Movie Mode for SDR & HDR10 and Dolby Vision Dark

TCL 2023 TVs - recommended picture settings tested on C745 model
    Избираш Кино режима, за по-добра картина.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Силистра

Цитат Първоначално публикувано от brotzki Виж публикацията
    Да не те посетят съседите с този мощен взук. Вече ми звъняха на врата... Викам им, това е само от телевизора.
    За мен се чува учудващи силно и достатъчно качествено! Вокала е ясен и с допълнителните настройки е облекчение за ухото ми. И все пак е ТВ ...... Но добре, че върви и оптиката едновременно, направо се припотих, като започнах да навързвам устройства. Голямо облекчение усетих когато вързах Wiim-a и тръгна. Сякаш дори звука е една идея по чист и за сега май няма нужда от еквалайзер при TCL-a сравнено със стария Самсунг (много странно). Отделно блокираше при превъртане назад(кабеларка по коакс) на каналите, но с V401 фирмуера който дойде OTA се оправи това. Сега ме е страх да слагам V420 да не омаже нещо.

Цитат Първоначално публикувано от tek Виж публикацията
    Отнася се за друг модел ТВ. Но повечето настройки на картината са валидни за повечето TCL ТВ.
    TCL C845 BEST PICTURE SETTINGS - No Filmmaker, use Movie Mode for SDR & HDR10 and Dolby Vision Dark

TCL 2023 TVs - recommended picture settings tested on C745 model
    Избираш Кино режима, за по-добра картина.
    Мерси, ще се заиграя почивните дни! Кино режима е задължителен, иначе ми се губи страшно много детайл.

10. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от pulsedriverbg Виж публикацията
    Отделно блокираше при превъртане назад(кабеларка по коакс) на каналите, но с V401 фирмуера който дойде OTA се оправи това. Сега ме е страх да слагам V420 да не омаже нещо..
    Превъртането на тунер как го правите? Не я намирам тази фунцкия. Не откривам таймшифт и запис на тунер.

11. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Силистра

Излиза след като се активира следното Настройка ->Система -> настройка на HbbTv. Но все пак и кабелната трябва да го поддържа. Отделно зависи и кой канал също го поддържа. Когато всичко е налично излиза червена точка доли в ляво и се натиска червения бутон на дистанционното.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 137 от 137 ПърваПърва ... 87127135136137

Подобни теми

1. VOX телевизори
    От hristoslav2 във форум Други телевизори
    Отговори: 1
    Последно: 26-06-23, 11:46
  2. Телевизори DSM, NEO?
    От xqxoy във форум Други телевизори
    Отговори: 5
    Последно: 19-01-16, 23:27
  3. телевизори
    От emilio-es във форум Телевизори
    Отговори: 9
    Последно: 31-08-12, 07:46
  4. 3d Телевизори
    От extremme във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 2
    Последно: 18-12-11, 16:06
  5. 3д телевизори на LG
    От adak във форум LG телевизори
    Отговори: 2
    Последно: 10-10-11, 21:39

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе