Колеги модел - 65C655 на каква цена е бивал през времето в емаг? Към момента е на 999лв. това окей цена ли е или са го смъквали още?
Колеги модел - 65C655 на каква цена е бивал през времето в емаг? Към момента е на 999лв. това окей цена ли е или са го смъквали още?
Да, добра е офертата.
База за сравнение на същият модел:
https://www.technomarket.bg/televizo...le-tv-09222167
https://www.technopolis.bg/bg/Televi...D-QLED/p/12001
Допреди няколко дни 65C655 беше 800лв в Емаг, с новогодишен ваучер -20%. Днес например 55C655 е 637лв.
Тъкмо тествах подобно на 75C765. Звука върви едновременно на оптика+колонките на ТВ, което е добре! Бях забравил, че ще се използва и така. Синхронизирах устройството и звука свири едновременно от ТВ и уредбата.
Относно цветевете .... без настройки ми изглежда твърде студено бялото и леко лилавеят. Но пък с пипване тук там става доста различен и започва да изглежда все по добре. Ще го ъпгрейдна до v420 и да видим дали ще има подобрение. Имам да човъркам и още настройки по картината, но има време.
Да не те посетят съседите с този мощен взук. Вече ми звъняха на врата... Викам им, това е само от телевизора.
Отнася се за друг модел ТВ. Но повечето настройки на картината са валидни за повечето TCL ТВ.
TCL C845 BEST PICTURE SETTINGS - No Filmmaker, use Movie Mode for SDR & HDR10 and Dolby Vision Dark
TCL 2023 TVs - recommended picture settings tested on C745 model
Избираш Кино режима, за по-добра картина.
За мен се чува учудващи силно и достатъчно качествено! Вокала е ясен и с допълнителните настройки е облекчение за ухото ми. И все пак е ТВ ...... Но добре, че върви и оптиката едновременно, направо се припотих, като започнах да навързвам устройства. Голямо облекчение усетих когато вързах Wiim-a и тръгна. Сякаш дори звука е една идея по чист и за сега май няма нужда от еквалайзер при TCL-a сравнено със стария Самсунг (много странно). Отделно блокираше при превъртане назад(кабеларка по коакс) на каналите, но с V401 фирмуера който дойде OTA се оправи това. Сега ме е страх да слагам V420 да не омаже нещо.
Мерси, ще се заиграя почивните дни! Кино режима е задължителен, иначе ми се губи страшно много детайл.
Излиза след като се активира следното Настройка ->Система -> настройка на HbbTv. Но все пак и кабелната трябва да го поддържа. Отделно зависи и кой канал също го поддържа. Когато всичко е налично излиза червена точка доли в ляво и се натиска червения бутон на дистанционното.