Страница 6 от 6 ПърваПърва ... 456
Резултати от 76 до 82 от общо 82
Like Tree16Одобрявам

Въпрос за TCL C845

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на coverstar
    Тук е от
    Dec 2017

Отговор: Въпрос за TCL C845

Разликата в цената не е голяма...С уговорката,че аз лично не бих дал два бона за телевизор (с оглед на съвременното качество на техниката),бих взел Samsung- хипотетично...
    За Android си имам два бокса...

Изпратено от моят RMX3472 с помощта на Tapatalk

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Абе, 300лв. са си все още 300лв.
    Поне за мен. А за някои са вечерята, примерно.

4. Member Аватара на coverstar
    Тук е от
    Dec 2017

Не казвам,че 300 лв. са джобни,но ако 2100 лв. са много пари за кореец,1800 лв за китаец са УЖАСНО много....
    Тепърва прохождат в тази област....Дето има една приказка -Кога стана калайджия,кога му почерня г.за....
    П.С. Какво да се чудим тогава на японците от Sony?

5. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Първите кадри в сравненията са от "Игра на тронове", а другите от "Играта на играчките" и новата версия на "Малката русалка".
    Настройките на "китайчето" са потресаващи - ако това е най-доброто от готовите... не е добре. Предполагам си има достатъчно опции за калибриране, ама не е за всеки тая работа особено без оборудване и познания. поне една настройка ("кино"/филммейкър) прилична би трябвало да има всеки съвременен тв, при моя Хайсенс примерно "кино0нощ" или там както се казваше е доста добре и с леко пипване бих казал прилична. Виж тия за бързи кадри така и не можах да ги напипам добре за всяко съдържание ... ама не съм си и играл много, щото рядко доглеждам някой мач на него и за 5-10 мин. мога да не обръщам толкова внимание на "ехо" ефекти

6. Senior Member Аватара на AntrAcsA
    Тук е от
    Jul 2014

Напълно е възможно TCL-a да е на грешните натсройки но.. видях вчера QN90C на живо и е впечатляващ ! Един от най добрите лед за 2023-та без съмнение, може би над него е само QN95C или X95L .

7. tek
    tek е офлайн
    Senior Member Аватара на tek
    Тук е от
    Jan 2019
    Живее в
    Пазарджик

Цитат Първоначално публикувано от coverstar Виж публикацията
    Определено Samsung е с по-добрата картина...
    От двата....

От видеото бих казал. Цветовете са с няколко идеи по "цветни". (тревата и небето във видеото). Там се забелязва че Samsung-a е с пре-експонирани цветове.. (нереални)
    Това е ясно, че е налично и в другите им модели от години. Който, иска да му е по "цветничко", избира Samsung.
    Корейци от LG Имат доста по добра картина.
    Относно TCL-a блумига и замаглянето е налично, Но, не става ясно на кои настройки е тестван. Дали картината е била само Кино.
    "Закачен" към PC, трябва да се избере режим за PC. Кино-то е само за приложенията и ТВ тунера.
    П.П. Гледам от хардуерно фабрично калибиран IPS монитор.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Aug 2012
    Живее в
    Карнобат

Не ми се теглиха и другите филми. Но се вижда .
    Прикачени изображения Прикачени изображения

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 6 ПърваПърва ... 456

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе