Ей, вече толкова ми беше писнало щях да им го пращам. Ама викам, айде да послушам знаещия. Фабрични настройки и всичко се оправи. Но такива работи най ме притесняват, един път го е направило. Интернета работи по кабел и Wi-fi. Но ще го оставя на Wi-fi. Благодаря за съвета hristoslav2 .
Рутера е 5 годишен, но не е от ниския клас и при прекъсване на нета е настроен на авторестарт. Скоро ще бъде заменен с Archer AX72 Pro , за рутер никога не съм правил компромис. Още веднъж благодаря. Дано не се повтаря, много кофти чувство.
Имах предвид проверката да започне от най-евтиния компонент.
А и за 5 години всичко се случва. Особено със захранването и електролитите в него.
Сложи си някаква защита, както те посъветваха колегите вече.
charliii
Често при спиране на тока, телевизорите прекъсват интернет връзката и "забравят" паролите за достъп. За това, трябва да го рестартираш/върнеш заводските и наново да направиш връзката с рутера.
От всичко, светодиода за индикация когато е изключен телевизора спря да работи, когато е включен при натискане на някакъв бутон примигва. Когато се изключва,трябва да светне светодиотчето по силно за няколко секунди и след това съвсем слабо светеше. Вече го няма, определено е тъпо.
Върнах един със същия проблем, спря в седмицата която го закупих. Този изкара 8 месеца, а колко ли пъти не го въртях от настройките за светодиода, и предния и този. Ами за сега не смятам да го пращам за това, ако се сетя ще е към края на гаранцията.
Значи имаш някакъв друг проблем.
Някакво външно устройство, директно включено към тв - приемник, box. Или в самата инсталация 230V, голям консуматор, повреден уред в жилището и т.н.
Нали знаеш, че всички устройства, свързани към тв трябва да са от един контакт захранени? И по възможност в същия токов кръг да няма включени климатици, хладилници и т.н.
.
Нали не мислите, че този телевизор е първият седял на това място. Преди полския китаец са минали няколко турски, предпоследно е бил LG , като винаги са били с Фюжън и външен хард диск и не са имали проблеми. Няма как да са на различни кръгове при положение че блока е 1976, но всичко е включено в един контакт. И няма "повредени уреди", миналата година подмених всички АП по таблото, профилактично.
Ако имаш свързано "дръвце" от нашите IPTV кабеларки, то това е първият (и основен) заподозрян за проблеми в "умните" тв.., а като добавим и "китайски" тв в уравнението ..., проблемите са си в кърпа вързани за мен
Два телевизора с един и същи проблем определено накланят везните към друг потенциален такъв, който не е свързан с телевизора. Шансът да се попадне на две бройки със същия проблем е изключително нисък, да не говорим, че лично аз за пръв път чета за подобен проблем.
Казваш, че си подменял неща миналата година. Бих проверил направеното за всеки случай.
Здравейте, имам въпрос към притежаващите този модел телевизор... Когато показва бели субтитри извън видеото под него -върху черен фон, около надписите има ли ореол от подсветката? Рових се из Тубата точно за такъв тест и не можах да намеря..