Здравейте, мисля да купя TCL 65C845 ,но ме интересува дали може да се инсталира HBO MAX и Еон ТВ. Благодаря.
Изпратено от моят Mi Note 10 Lite с помощта на Tapatalk
Здравейте, мисля да купя TCL 65C845 ,но ме интересува дали може да се инсталира HBO MAX и Еон ТВ. Благодаря.
Да , но на практика явно не е така. Има ли някой във форума с инсталиран Еон и HBO MAX. От Виваком имат списък с поддържани марки и TCL не е сред тях.Поддръжката също твърди , че няма да стане.
За HBO MAX подозирам че може и да тръгне , но и там не е сигурно, понеже това е Google TV , а не Android TV.
Този пост е редактиран от brotzki; 09-06-23 в 14:35.
Приложенията са най-малкото.
Задължително онлайн покупка, за да тествате.
П.П.
Не бих взел китайски телевизор.
Ако не сте взискателен към детайл,плавност.........
Аз съм с 55С815 Android TV 11. Изредените от теб приложения, при мен работят.
Да, модела е интересен и го хвалят , ще се радваме да споделиш впечатления , за да знаем и ние дали да го препоръчваме , защото като цена и производителност е доста привлекателен .
Ами добре е , но за 2500 лв. бях малко разочарован.
1. И най важно - отразява много (ще закача снимки)
Ще бъде в Южен хол на северната стена , а от юг имам вратопрозорец.
2. Както всички - леки проблеми със синхронизация на звук, дистанционното натискаш веднъж нагоре , то бута до 100. Ако работиш повече с него , почва да лагва.
Между другото е много готино това дистанционно , ще ми липсва.
3. Цветовете не бяха това , което очаквах. За MiniLed си представях нещо по добро.
4.Уж е с 16GB , а на разположение имам 1.2 GB , като изтеглиш нещо от Ambient Mode - намалят , като го деинсталирате не се качват![]()
5. Q symphony не го усетих въобще. Звукът не е лош , но не е и нещо завладяващо.
Като цяло явно очакванията ми са по големи продиктувани от рекламите и брошури.
За TCL 65C845 , очакванията ми явно не трябва да бъдат големи.
Ще се надявам 2000 nits яркост да се справят по добре с осветеността в стаята.
Ще бъде закачен за стената с максимален наклон надолу и ... долу горе това е.
Да има HBO MAX и Еон ТВ са ми приоритет.
Напълно бях изключил за румънците. Търсих в Гугъл, но явно скоро са го добавили в сайта, защото не го видях в резултатите.
Благодаря за информацията.
Като гледам разликата в цената между 55" и 65", сериозно се замислям за вторият.