-   Re:Toshiba LCD /Faq , обсъждане , мнения   Цитат:  

Първоначално публикувано от docks   И не ми се занимава!Дано съм случил със телевизора да не се разваля! 

Хей-какви са тези глупости ??? Ето за това казвам ,че българите сме заспал народ. Бори се за правата си docks !!
 Помисли си пак-даваш лош пример на останалите и после търговците мачкат клиентите-правят каквото си искат.
 Отиваш утре в магазина и директно при управителя и му обясняваш ,че си купил телевизор без упътване на български и настояваш да ти даде такова!!

-   Re:Toshiba LCD /Faq , обсъждане , мнения 

Първоначално публикувано от docks   Pusnah cifrovata i rezultata nadmina ochakvaniata mi mnogo sam dovolen i ne sajaliavam .biah se nastroil da vzema philips za 1700 lv no sega ste vzema sas spestenite pari blu ray player no mai niama da e toshiba pitah za philips 9500 no vav balgaria imali samo 2 mostri-v tehnomrket 

Panasonic DMP-BD60EG е на промоция в момента - 199лв
 http://www.technomarket.bg/promo.php

-   Re:Toshiba LCD /Faq , обсъждане , мнения  Някой тествал ли е XV733 за лаг?Дано не е както при samsung c650 :081: 

-   Re:Toshiba LCD /Faq , обсъждане , мнения  Без спам в темата и без обсъждане на действията на администратори/модератори моля.
 Оплаквания - на лични.

Иначе конкретно на твоя въпрос - това, че телефонът ти е технически и програмно несъвършен не е предпоставка да нарушаваш правилата на форума.

Крис

Първоначално публикувано от trax   Някой тествал ли е XV733 за лаг?Дано не е както при samsung c650 :081: 

Миналогодишните модели даже и тези със Самсунг матрици ( 46XV635 ) имаха 20-22мс . Input Lag при режим GAME и ги даваха като подходящи за игри по ревютата. Като се има предвид ,че моделите от 2010 г. не се различават особено като обработка на сигнала , вероятно и в **XV733G e толкова.

-   Re:Toshiba LCD /Faq , обсъждане , мнения  Обработката на SD по-добра ли е от тази на Samsung c650?Има ли възможност 100 херца да бъдат изключени напълно?Колебая се между двата модела и колкото повече инфо изчитам толкова повече се обърквам :081: 

Първоначално публикувано от trax   Обработката на SD по-добра ли е от тази на Samsung c650?Има ли възможност 100 херца да бъдат изключени напълно?Колебая се между двата модела и колкото повече инфо изчитам толкова повече се обърквам :081: 

На едно ниво са при SD. За 100Hz не знам-пробвай в магазина-поразхиди се из менюто-може и да има такава опция.

Първоначално публикувано от trax   Обработката на SD по-добра ли е от тази на Samsung c650?Има ли възможност 100 херца да бъдат изключени напълно?Колебая се между двата модела и колкото повече инфо изчитам толкова повече се обърквам :081: 

При Тошибата може да се изключват 100хц. за Самсунга незнам как е в този модел.

-   Re:Toshiba LCD /Faq , обсъждане , мнения  Да, и при SAMSUNG-а могат да се изключват 100-те херца! В менюто, 100-те херца при SAMSUNG могат да се регулира както плавността на движенията така и "тресенето"за всеки режим поотделно, което е много добре!
 Определено работят много добре! Тествано! :)

-   Re:Toshiba LCD /Faq , обсъждане , мнения  Може ли някой да ми даде примерни настройки за XV733?Цветовете са ужасни а на око няма как да стане.Отчаян съм :help 

Първоначално публикувано от trax   Може ли някой да ми даде примерни настройки за XV733?Цветовете са ужасни а на око няма как да стане.Отчаян съм :help 

В менюто трабва да имаш режими на картината- Standart - Vivid - Cold - Warm - Cinema
 Сменяй ги е виж кой ще ти допадне. Отделво имаш потребителски настройки за картината.

Първоначално публикувано от trax   Може ли някой да ми даде примерни настройки за XV733?Цветовете са ужасни а на око няма как да стане.Отчаян съм :help 

На какъв сигнал гледаш и от къде? Виж да не си на режим "магазин" мини на "в къщи". Пробвай на режим Auto View или Стандартен избягвай Динамик. Телевизора има страшно много възможности за настройка .