Здравей,Първоначално публикувано от doberman
https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg366694
Успех!
Здравей,Първоначално публикувано от doberman
https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg366694
Успех!
3. Време на заработка: натиснете бутон 9. (на вторият ред ще е изписано нещо подобно Time: 0000028)Първоначално публикувано от besny
е няма такова нещо никъде из тези страници?!?
Възможно е подредбата на подменютата да е различна ,спрямо моделите от миналата година.Първоначално публикувано от doberman
Проблема със засичането се оправи, благодарение на колегата @besny! Благодаря
п.п Някои знае ли как се изкарват субтитри, ако пускам чрез медията Mezzmo? името на субтитрите е същото, като на филма, но не ги изкарва.
Наложи се да използвам Mezzmo, защото при Wild Media и Home Media Server ВИНАГИ ми изкарва много гадна зелена линия горе като се пусне филма.
Здрасти,Първоначално публикувано от horrorman1986
дръпнах програмката Mezzmo, която ти казах и нямах никакви проблеми със субтитрите *.srt . Впечатленията ми са, че прави доста по-голям трансфер от Samsung PC share manager и при динамични сцени ми се случи да ме изхвърли т.к рутера просто не може да поеме трансфера. На рутер-а си обаче трябва да активираш UPnP и вероятно NAT-PMP за да разбере от къде да "загребе" субтитрите. Интересно докато пишех поста, пуснах наново серията и субовете ги нямашерестарт на рутер-а тук са. Има нещо недоизкусурено в самия Mezzmo сървър а и е trial.
Успех!
Искам да попитам как да проверя колко часа е работил Toshiba 40XV733 G?
По методиката описана в началото на темата нещо не се получава
След като вляза в сервизното меню и натисна 9,се отваря страница с незнам си колко и каква информация...ама отработени часове не виждам![]()
Да се похваля - вече имам втора Toshiba вкъщи. Днес взех 37XV743G. Като първи впечатления - много съм доволен. Мисля, че за парите си е перфектен избор - за 1099 лв (без отстъпката) - 100Hz, DVB-S2, DLNA, USB media.
maikl, Честито !!!
Направо не мога да им се начудя на Техномаркет модела с DVB-S2 тунер е със 100лв. по-евтин от този без ,при WL също. Както и да е, ето вече модели и в този клас със сателитнен тунер.
Да ви питам дали е възможно да бодна втори WI-FI адаптер, като този за в ТВ-то, и в компа за да направя мрежа. Никъде не намирам драйвери за компа!?
Благодаря. И аз доста се чудих да няма някаква уловка - 743 е със 100 лв по-евтин от 733. И Асан ше яде баница със тези екстри на такава ценаПървоначално публикувано от nkd
.
Може би под втори адарпер имаш предвид - да сложиш такъв във компа. В компютъра се слага обикновен wi-fi донгъл, а не като този за ТВ. Тогава не ти трябват драйвери за компа, а за самия донгъл - той се продава с диск с драйвери. Струва около 40 лв. Аз съм свързвал два компютъра с такива адаптери. За връзка компютър-ТВ не съм сигурен - бих пробвал, но нямам донгъл за ТВ-то. Алтернативата ти е LAN кабел.Да ви питам дали е възможно да бодна втори WI-FI адаптер, като този за в ТВ-то, и в компа за да направя мрежа. Никъде не намирам драйвери за компа!?
Честито и от менПървоначално публикувано от maikl
Разликата в цената е заради по-късният внос на тези модели - при по нисък курс на долара. В началото на годината курса беше 1,49 ,в средата на годината курса беше 1,44 сега е 1,39 за долар. Почти 100% от компонентите в телевизорите се произвеждат в Азия и заради това се продават в долари.
Днес в Техномаркeт гледах сериините номера и се опитвах да разбера как се разчитат -но без успех. Нужни са ми 20 сериини номера от различни модели и две различни години. Все пак ето няколко-
Toshiba 32AV703G1
A41K10Z02534C1
A36K10Z02720C1
A36K10Z03334C1
На етикета залепен та гърба на модела Toshiba 26DV733G има изписано
Factoty ID: J
Made in Czech respublik
Явно J - обозначава завода в Чехия.
Преди да си вземаПреди да си взема адаптер за компа искам да съм сигурен, че ще имам субтитри и затова понеже имам два еднакви донгъла за ТВ реших да пробвам с единия на компа, засега без успех. Идеи?Първоначално публикувано от maikl
Toshiba май ще слага IPS-Alpha матрици от догодина
http://www.evertiq.com/news/4734
http://translate.google.bg/translate...24%26bih%3D548
Никъде не намирам драйеври за този WI-FI донгъл. Явно е предназначен само за ТВ-та. Много много жалко. Ще се взима рутер май.Първоначално публикувано от stennly
Точно така - донгъла за телевизорите Toshiba е предназначен само за тях. При производството на самите телевизори - качват драйвър за този донгъл. Така е с донгълите предназначени за телевизори/от всички марки/. Купи си нов донгъл /за компа/ с драйвър. Инсталирай драйвъра ,постави донгъла и ще направиш безжична връзка с телевизора.Първоначално публикувано от stennly