Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Toshiba ?

Гласували
296. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26'' и по-малко

17 5.74%
  • 32''

95 32.09%
  • 37''

23 7.77%
  • 40''

105 35.47%
  • 42''

36 12.16%
  • 46''

17 5.74%
  • 47''

1 0.34%
  • 52''

0 0%
  • 55''; и повече

2 0.68%
Страница 52 от 91 ПърваПърва ... 242505152535462 ... ПоследноПоследно
Резултати от 766 до 780 от общо 1358

Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Mar 2009

Re:Toshiba LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Цитат Първоначално публикувано от doberman
    И все пак, някой да знае как се влиза в сервизното меню и по-точно къде пише колко време е работил телевизора - xv733?
    Здравей,
    https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg366694
    Успех!

2.  

3. Тук е от
    Jul 2007

Цитат Първоначално публикувано от besny
    3. Време на заработка: натиснете бутон 9. (на вторият ред ще е изписано нещо подобно Time: 0000028)
    е няма такова нещо никъде из тези страници ?!?

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от doberman
    3. Време на заработка: натиснете бутон 9. (на вторият ред ще е изписано нещо подобно Time: 0000028)
    е няма такова нещо никъде из тези страници ?!?
    Възможно е подредбата на подменютата да е различна ,спрямо моделите от миналата година.

5. Тук е от
    Oct 2010

Проблема със засичането се оправи, благодарение на колегата @besny! Благодаря

п.п Някои знае ли как се изкарват субтитри, ако пускам чрез медията Mezzmo? името на субтитрите е същото, като на филма, но не ги изкарва.
    Наложи се да използвам Mezzmo, защото при Wild Media и Home Media Server ВИНАГИ ми изкарва много гадна зелена линия горе като се пусне филма.

6. Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от horrorman1986
    п.п Някои знае ли как се изкарват субтитри, ако пускам чрез медията Mezzmo? името на субтитрите е същото, като на филма, но не ги изкарва.
    Наложи се да използвам Mezzmo, защото при Wild Media и Home Media Server ВИНАГИ ми изкарва много гадна зелена линия горе като се пусне филма.
    Здрасти,
    дръпнах програмката Mezzmo, която ти казах и нямах никакви проблеми със субтитрите *.srt . Впечатленията ми са, че прави доста по-голям трансфер от Samsung PC share manager и при динамични сцени ми се случи да ме изхвърли т.к рутера просто не може да поеме трансфера. На рутер-а си обаче трябва да активираш UPnP и вероятно NAT-PMP за да разбере от къде да "загребе" субтитрите. Интересно докато пишех поста, пуснах наново серията и субовете ги нямаше рестарт на рутер-а тук са. Има нещо недоизкусурено в самия Mezzmo сървър а и е trial.
    Успех!

7. Тук е от
    Jan 2010
    Живее в
    Нова Загора

Искам да попитам как да проверя колко часа е работил Toshiba 40XV733 G?
    По методиката описана в началото на темата нещо не се получава
    След като вляза в сервизното меню и натисна 9,се отваря страница с незнам си колко и каква информация...ама отработени часове не виждам

8.  

9. Тук е от
    Sep 2007

Да се похваля - вече имам втора Toshiba вкъщи. Днес взех 37XV743G. Като първи впечатления - много съм доволен. Мисля, че за парите си е перфектен избор - за 1099 лв (без отстъпката ) - 100Hz, DVB-S2, DLNA, USB media.

10. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

maikl, Честито !!!
    Направо не мога да им се начудя на Техномаркет модела с DVB-S2 тунер е със 100лв. по-евтин от този без ,при WL също. Както и да е, ето вече модели и в този клас със сателитнен тунер.

11. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Да ви питам дали е възможно да бодна втори WI-FI адаптер, като този за в ТВ-то, и в компа за да направя мрежа. Никъде не намирам драйвери за компа!?

12. Тук е от
    Sep 2007

Цитат Първоначално публикувано от nkd
    maikl, Честито !!!
    Направо не мога да им се начудя на Техномаркет модела с DVB-S2 тунер е със 100лв. по-евтин от този без ,при WL също. Както и да е, ето вече модели и в този клас със сателитнен тунер.
    Благодаря. И аз доста се чудих да няма някаква уловка - 743 е със 100 лв по-евтин от 733. И Асан ше яде баница със тези екстри на такава цена .

Да ви питам дали е възможно да бодна втори WI-FI адаптер, като този за в ТВ-то, и в компа за да направя мрежа. Никъде не намирам драйвери за компа!?
    Може би под втори адарпер имаш предвид - да сложиш такъв във компа. В компютъра се слага обикновен wi-fi донгъл, а не като този за ТВ. Тогава не ти трябват драйвери за компа, а за самия донгъл - той се продава с диск с драйвери. Струва около 40 лв. Аз съм свързвал два компютъра с такива адаптери. За връзка компютър-ТВ не съм сигурен - бих пробвал, но нямам донгъл за ТВ-то. Алтернативата ти е LAN кабел.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от maikl
    Благодаря. И аз доста се чудих да няма някаква уловка - 743 е със 100 лв по-евтин от 733. И Асан ше яде баница със тези екстри на такава цена .
    Честито и от мен
    Разликата в цената е заради по-късният внос на тези модели - при по нисък курс на долара. В началото на годината курса беше 1,49 ,в средата на годината курса беше 1,44 сега е 1,39 за долар. Почти 100% от компонентите в телевизорите се произвеждат в Азия и заради това се продават в долари.

Днес в Техномаркeт гледах сериините номера и се опитвах да разбера как се разчитат -но без успех. Нужни са ми 20 сериини номера от различни модели и две различни години. Все пак ето няколко-

Toshiba 32AV703G1

A41K10Z02534C1
    A36K10Z02720C1
    A36K10Z03334C1

На етикета залепен та гърба на модела Toshiba 26DV733G има изписано
    Factoty ID: J
    Made in Czech respublik
    Явно J - обозначава завода в Чехия.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Преди да си взема
    Цитат Първоначално публикувано от maikl
    Може би под втори адарпер имаш предвид - да сложиш такъв във компа. В компютъра се слага обикновен wi-fi донгъл, а не като този за ТВ. Тогава не ти трябват драйвери за компа, а за самия донгъл - той се продава с диск с драйвери. Струва около 40 лв. Аз съм свързвал два компютъра с такива адаптери. За връзка компютър-ТВ не съм сигурен - бих пробвал, но нямам донгъл за ТВ-то. Алтернативата ти е LAN кабел.
    Преди да си взема адаптер за компа искам да съм сигурен, че ще имам субтитри и затова понеже имам два еднакви донгъла за ТВ реших да пробвам с единия на компа, засега без успех. Идеи?

16. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Toshiba май ще слага IPS-Alpha матрици от догодина
    http://www.evertiq.com/news/4734

http://translate.google.bg/translate...24%26bih%3D548

17. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Цитат Първоначално публикувано от stennly
    Преди да си взема Преди да си взема адаптер за компа искам да съм сигурен, че ще имам субтитри и затова понеже имам два еднакви донгъла за ТВ реших да пробвам с единия на компа, засега без успех. Идеи?
    Никъде не намирам драйеври за този WI-FI донгъл. Явно е предназначен само за ТВ-та. Много много жалко. Ще се взима рутер май.

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от stennly
    Никъде не намирам драйеври за този WI-FI донгъл. Явно е предназначен само за ТВ-та. Много много жалко. Ще се взима рутер май.
    Точно така - донгъла за телевизорите Toshiba е предназначен само за тях. При производството на самите телевизори - качват драйвър за този донгъл. Така е с донгълите предназначени за телевизори/от всички марки/. Купи си нов донгъл /за компа/ с драйвър. Инсталирай драйвъра ,постави донгъла и ще направиш безжична връзка с телевизора.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 52 от 91 ПърваПърва ... 242505152535462 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  2. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58
  3. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  4. Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 2606
    Последно: 07-12-10, 15:29
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе