ВЗЕХ ГО. TOSHIBA 40WL768G . още е в кашона. Кат го поткарам ще пиша.
ВЗЕХ ГО. TOSHIBA 40WL768G . още е в кашона. Кат го поткарам ще пиша.
ЧеститоПървоначално публикувано от dymby
Като го подкараш пиши и аз го имам вече четвърти ден днес цял ден мъчех цифровият сателит
.
Сега да обадя до къде я докарах.
1. Успях да му зглобя стойката и да го пусна в ел.мрежата( хихихи)
2.Настройка на ATV
3.СВЪРЗВАНЕ със сателитния приемник през HDMI ( гледам HD пакета на булсат).
4.подкарване на LAN ( с голяма мъка- от начало нямах в МЕНЮ > ПРИЛОЖЕНИЯ YOUTUBE, докато не смених от настройките на под меню държава да е зададена германия, и чак тогава ми се появи YOUTUBE).
""" между другото ,когато го купих ,забравиха да ми дадат адаптера за беж.мрежа (след малко ще им звъня в магазина,защото младежа ми каза че адаптера е вътре в комплекта , не че не знаех че е отделно ама във еуфорията покрай покупката направо изключих за него и се сетих чак като се прибрах)
Сега за това което не съм подкарал
1.Несъм успял да подкарам GOOGLE.( доколкото знам има някъде във този форум обяснено от христослав,ако може да го помоля по важните теми да ги метне в началото)
2.БЕЗЖИЧНАТА ВРЪЗКА( ПОНЕЖЕ СЪМ И СЛОЖИЛ ПАРОЛИ), ВЪВЕЛ СЪМ ИМЕ НА МРЕЖА, ВИД КОДАЦИЯ И ПАРОЛА , но от два три опита не стана и му пъхнах LAN кабела който тръгна.
3. 3D филм - изтеглих AVATAR 3D+ SIMPLE понеже нямам изход на лаптопа (малко е стари4ък 2,5г) няма HDMI изход дейстжам с флашката ( понеже нямам и външен HDD), записах simple папката файла е **.mkv , но неможах да го пусна, плеяра отчита секунди ( работи) но картина никаква ( черен екран)- некви идеи.
Сега да кажа какво ме впечатли и какво не.
1. Идеален телевизор за парите си - СТРУВА СИ ВСЕКИ ЛЕВ
2. РАЗМЕРА 40" идеален за мен (гледан от 3- 3,5м) в магазина изглежда доста по малък , но като го отворих в къщи ИДЕАЛНО.( ДА КАЖА ЕДЖАМ ГО СЪБРАХ В КОЛАТА НА ЗАДНАТА СЕДАЛКА- влвзна точно в една Б4 СЕДАН).
3. ДИЗАЙН - умопомрачаващ , убийствена стойка ТРЕПАЧ ( 6 )
ЕДИН МАНИЯК И ЕДВА ЛИ НЯКОЙ ОСВЕН КАТО МЕНЕ МАНИЯК БИ ЗАБЕЛЯЗАЛ СЛЕДНОТО
При черна картина (това е когато пуснах през USB-то филма) и усилено задно " ЗАДНО УСВЕТЛЕНИЕ" на 90 ед. се забелязва в четирите ъгъла и в средата горе леко по светло черно. Но според мене това е нормално.
//Добавено
Забравих да спомена за автоматичното изключване и автоматичното разпъване на картината (за което един съфорумец се оплакваше)
1. авт. изкл. се настройва за всеки изход и ТВ сигнала по отделно кое да е вкл. и кое да е изкл. , като на всички вкл. се задава време за изкл. на телевизора ( което време е времето което не се ползва нито дистанционното нито ТВ-то)
2 за авт. разпъване ( "размер снимка" > естествен), също се настройва дали да е автоматично ВКЛ. или ИЗКЛ. , това става от МЕНЮ>ПРЕДПОЧИТАНИЯ>Настройки дисплей>Автом.Формат.
Моля те, не пускай последователни постове. За редактиране ползвай бутона "Промеми".
извинявайте за последователните постове
ама те не са променеи а са различни
пуснах три защото при писането текста започна да ми изчезва от прозореца за писане
Та затова ги пуснах така
По отношение 3Д-то пробвай с този https://forum.setcombg.com/********************/details.php?id=240029&hit=1 . Според това което пише в упътването на тв-то тридето се активира само при подаден сигнал през тунерите или HDMI 1.4. Аз съм решил да се разходя утре до техномаркета да ги питам защо предлагат въпросният WI-FI адаптер към телевизора при условие че той си има вграден![]()
До /dymby/ : няма да стане 3Dто през USB (флашка)
Само през: HDMI1.4 (PC,3DBlue-ray player,Playstation3 и др.) или DTV(цифрова телевизийка/DVB-T,DVB-T2,DVB-C,DVB-S,DVB-S2,DVB-S HD,DVB-S2 HD/)
Ако някой има желание ще му пратя .pdf фаил с подробно описние за 40WL768.(ENGLISH)
Аз проявявам интерес, нищо, че нямам такова ТВ.
ЕТО ВИ ПОДРОБНО РЪКОВОДСТВО ЗА TOSHIBA 40WL768
[/url] http://dox.bg/files/dw?a=e7a4fc7f90
Сутринта в 10 часа се обадих в техномаркет, и ми отговориха че промоцията за дънгала е била за два дена поради недоглеждане на Софианци дето са правили промоцията,и са се усетили че има вграден и са го махнали даже и в сайта от днес липсва.
Е и аз го взех без него но поради друга причина: на касата трябваше да избирам между ТВ+дънгъла за 1999 или ТВ-дънгъл за 1800 /естествено с промоцията на Вивакм/ но тя не мойела да се комбинира с други отстапки или подараци! Естествено взех ТВ без дънгтлПървоначално публикувано от dymby
![]()
Някой от новите собственици на 40WL768 да е пробвал 3Дто от комп. през HDMI1.4 ili HDMI1.4a?
Благодаря ти.
Да попитам дали ползваш сателитният тунер?
Не сам много наясно с сателитите но вързах чинията на виваком директно към ТВто и хванах някои работи,лошото е че това е сложна свера и не е за всеки.Първоначално публикувано от Samisam
Не би трябвало да е много трудно.
http://www.dvb-bg.com/forum/index.php
http://www.dtv-bg.com/index.php
Разгледах ръководството, но не намерих, това, което търсех - шер на карта.
И аз да се похваля, на 2.11. и аз се сдобих с 40WL 768.Беше единствената бройка доставена в ТМ-Добрич.
На кабеларка съм и съм го настроил на АТV+DTV, страна-Финландия,така ми казаха в ТМ.
Тунера не можа да открие BTV. Дали не трябва да избера друга страна?
P.S.Аз също забелязах по-светли участъци на подсветката при черен екран(липса на сигнал) и на тъмна стая, иначе няма как да се види .