-
Отговор: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3
На моя 46ТL938 матрицата е AUO. Цветовете са супер нереални, опитвах всякакви настройки, но пак не ми харесва. Има един неприятен лилав оттенък, някак синия цвят не може да го предаде реално. Ако може някой да даде настройки за картината с които да се подобрят нещата , ще съм благодарен. Отделно от това се представя зле в бързите сцени, маже картината доволно. Явно за цената си от 1200лв толкова предлага :)
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
Panzer_I
На моя 46ТL938 матрицата е AUO. Цветовете са супер нереални, опитвах всякакви настройки, но пак не ми харесва. Има един неприятен лилав оттенък, някак синия цвят не може да го предаде реално. Ако може някой да даде настройки за картината с които да се подобрят нещата , ще съм благодарен. Отделно от това се представя зле в бързите сцени, маже картината доволно. Явно за цената си от 1200лв толкова предлага :)
Това при какъв сигнал? Защото и нашият е с такава матрица и е от този модел, но няма никакъв проблем.. нито с опресняването, нито с цветовете...
-
-
S-PVA и тя лилавее/синее,като (според описанието в началните страници) има по-добър контраст,но по-лоши цветове от A-MVA.За мен е се тая,разлика виждам при IPSa.Коя Тошиба 938 е по-добра,с S-PVA или A-MVA да кажат спецовете.Аз бих предпочел 938(A-MVA) пред 933(S-PVA) заради браузъра и донякъде-безжичната връзка.
-
добър ден на всички,разписвам се като собственик на 46lt938
-
-
Цитат:
marmalad
добър ден на всички,разписвам се като собственик на 46lt938
Честито и от мен :Drinks: и да го полееш със съседката ...
-
Цитат:
rosi1
моля, ако някой може да ми помогне да се включи по темата. благодаря предварително!
най вероятно си със стар софтуер и преди не се подържаше 3д от usb а само през hdmi в по- новия софт работи и от usb.
-
Става дума за модела RL 938.
Някой да успял да прекара външна клавиатура или мишка?
как изобщо му работи интернета и toshiba places?
-
Ей стига сте се занимавали с глупости.кви интернети кви тошиби плейс.затова са измислили компютрите.вие май незнаете че сте си купили телевизори.дистанционно,канали ей в час ли сте.аман от глезлйовци.
-
Модела RL938 си работи без проблеми с мишка и клавиатура през usb. Само за безжични не зная как е, но обикновени стават.
-
-
здравейте имам 46tl933g и искам да попитам как мога да пусна филм от лаптопа през lan или както го има в менюто на телевизора "мрежови медия плеър"? понеже през hdmi кабел не ми изкарва картината на цял екран , въпреки че картината от лаптопа е 1080р и на телевизора е толкова.
-
в настройките на видеокартата направи оверскан-а на 0 , най-добре си е през hdmi .
-
Цитат:
svetlio1
в настройките на видеокартата направи оверскан-а на 0 , най-добре си е през hdmi .
къде се намират тия настройки за обърскан? видеокартата ми е аti mobility radeon