Отговор: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3
Цитат:
Първоначално публикувано от
mecha
За кое става дума..
За стендбай режима оправих го от настройките на мрежовото устройство,сега си гасне телевизора и при пускане исписва логото на тошиба и така .поздрави.Та тези от вас ,които са собствениции на модели 40tl938 ако след спиране и пускане на телевизора не видят логото на тошиба значи телевизора им не е изключил съвсем оправя се със настройка без да се губят други насройки лесно е ако някой има този проблем ще се радвам да помогна.
Цитат:
hawai76
За стендбай режима оправих го от настройките на мрежовото устройство,сега си гасне телевизора и при пускане исписва логото на тошиба и така .поздрави.Та тези от вас ,които са собствениции на модели 40tl938 ако след спиране и пускане на телевизора не видят логото на тошиба значи телевизора им не е изключил съвсем оправя се със настройка без да се губят други насройки лесно е ако някой има този проблем ще се радвам да помогна.
А за TL933G? Ако не се появява логото TOSHIBA? Проблем ли е?
- - - Обновено - - -
Искам да попитам номерацията на каналите от цифровата телевизия ли се номерират или не , защото преди каналите ми бяха номерирани 1,2,3,4,....и т.н. , а сега са ми 801,802....и така? Благодаря предварително ;)
1 Прикачен файл(ове)
Прикачен файл 8182 Цитат:
Plamen Petrov
А за TL933G? Ако не се появява логото TOSHIBA? Проблем ли е?
- - - Обновено - - -
Искам да попитам номерацията на каналите от цифровата телевизия ли се номерират или не , защото преди каналите ми бяха номерирани 1,2,3,4,....и т.н. , а сега са ми 801,802....и така? Благодаря предварително ;)
Номерират се те ама е играчка, всеки един по отделно се номерира и всичко си идва на мястото по- лесно е за аналоговите програми, за цифровите има във първата тема описаните методи от hristoslav как става номерацията и подредбата някъде бях срещнал и програма за тази цел потърси във началото на темата .
Цитат:
pesho666
Прочетох го но на стр.59,която си посочил има някакви обяснения за скайп.
Моя грешка, гледал съм книжката за 933 модела. Иначе с руското ръководство (от линка дето дадох по-горе) е на стр. 80.
- - - Обновено - - -
Цитат:
hawai76
Номерират се те ама е играчка, всеки един по отделно се номерира и всичко си идва на мястото по- лесно е за аналоговите програми, за цифровите има във първата тема описаните методи от hristoslav как става номерацията и подредбата някъде бях срещнал и програма за тази цел потърси във началото на темата .
Има и по-лесен начин. Сканират се и се запомнят всички канали (подредени както ги е наредил доставчика). След това се ползва тулчето Toshiba TV Channel Editor и с него на компютъра се редактира списъка с канали на компа, след това се зарежда обратно редактираният по свой вкус в телевизора. Там на линка има програмката и .pdf ръководство как се прехвърля от/на телевизора.
ами той го прави рядко.и да изключа кабела може с дни да не го прави .как да стоя без телевизия толкова време.компа и тележизора са свързани но не постоянно с hdmi кабел (свързвам ги само като гледам филм,интернет няма пуснат),но докато съм гледал филм не се е изключвал.компа и телевизора са на общ разклонител от един и същ контакт.това е.Въпроса е че като се изключи сам си тръгва пак.просто питам сериозен проблем ли е.Мерси
- - - Обновено - - -
- - - Обновено - - -
Цитат:
hawai76
Прикачен файл 8182
и при ъпдейт на каналите всичко се връща,няма смисъл
Здравейте,
Имам следният проблем:
В папка имам няколко видео клипа. Как да прескоча някой и да ми плейне следващият ако не ми хареса?
Колега hawai76 имам този проблем сьс стендбай режимана на 40tl938 преди изписваше логото а сега се сбьгяса нещо, след като пробвах да работи като компютьр и го изключках от мрежата от контакта.Бихте ли споделили как да направя настройките да изгасва и трьгва правилно, щото вече се замислях дали да не го врьщам в магазина започна да ми прави изненади пренаредил беше каналите след като аз ги наредих не трьгва правилно трябва да избера канал и после да натисна стендбай и чак тогава трьгва не иска да свьрже нета както преди да се сбьгне............
Благодаря ви предварително за което
Прочети моето мнение номер 955 и предното - въпрос на настройки на три параметъра е.
Цитат:
mecha
ами той го прави рядко.и да изключа кабела може с дни да не го прави .как да стоя без телевизия толкова време.компа и тележизора са свързани но не постоянно с hdmi кабел (свързвам ги само като гледам филм,интернет няма пуснат),но докато съм гледал филм не се е изключвал.компа и телевизора са на общ разклонител от един и същ контакт.това е.Въпроса е че като се изключи сам си тръгва пак.просто питам сериозен проблем ли е.Мерси
- - - Обновено - - -
- - - Обновено - - -
и при ъпдейт на каналите всичко се връща,няма смисъл
ehooooooooooooooooooooooooooooo
Отговор: ПОМОГНЕТЕ 42SL863
При мен текущи стойности са:
RCUT FAH – 111
GCUT 00H – 000
BCUT 00H – 000
RDRV 80H – 100
GDRV 74H – 011
BDRV 77H – 011
BRTC 79H – 011
COLC C4H – 110
UVTT 80H – 100
CNTX 7FH – 011
PLVN 04H – 000
PLSZ 07H – 000
OPT5 00H – 000
OPT2 00H – 000
OPT6 00H – 000
OPT7 1EH – 000
OPT8 00H – 000
HTLID 00H – 000
VOLX 64H – 011
Здравейте
отново
как мога да подредя програмите на Toshiba 40tl938
и как да стане като го включа да ми изписва логото на Тошиба а не да заспива само
Благодаря
YOU THE MAN !!!
Много благодаря.
Цитат:
fireboy
При мен текущи стойности са:
RCUT FAH – 111
GCUT 00H – 000
BCUT 00H – 000
RDRV 80H – 100
GDRV 74H – 011
BDRV 77H – 011
BRTC 79H – 011
COLC C4H – 110
UVTT 80H – 100
CNTX 7FH – 011
PLVN 04H – 000
PLSZ 07H – 000
OPT5 00H – 000
OPT2 00H – 000
OPT6 00H – 000
OPT7 1EH – 000
OPT8 00H – 000
HTLID 00H – 000
VOLX 64H – 011
2 Прикачен файл(ове)
Прикачен файл 8291Прикачен файл 8285Здравей USA , значи трябва да влезеш меню -предпочитания и после има hdmi cec или нещо подобно има опции за стенбай изключи ги, това е едното другото е пак меню и пак предпочитания настройка на мрежово устройсвто изключи го и там спри телевизора изкл от конатакта изч да угасне диода и вкл и готово .Дано да съм бил полезен при мен така се оправи стенбай.A относно подреждането на каналите аз го направих преди два дена със програмата на toshiba edit и една флашка става супер лесно.Слагаш празна флашка форматираш я от телевизора наскаш MUTE после пак mute после острани където ти е usb входа натискаш vol - и така смъкваш от тв към флашката после обратно лесно и удобно. Нищо им няма на телевизорите просто няма мануал на български и се налага да се ползва английски това е.
Re: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3
Някой случайно да е намерил как да уголемим тези субтитри,че много ме мъчат :(