-
Отговор: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3
Отново моля за отговор на тези въпроси 1. как да изкарам звук от флашка на външни колони/мой приятел с панасоник имаше подобен проблем, но го реши като зададе настройки ТВ да се ползва като монитор/, но не намирам подобни настройки на тошибата; 2. за Plex Media Server- повечето филми вече ми тръгват, но не мога да изкарам суб. на телевизора, ако някой знае как моля да пише, иначе програмата е много яка и смятам че ще бъде от полза на много собственици на смарт ТВ.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
kkrumov
Отново моля за отговор на тези въпроси
1. как да изкарам звук от флашка на външни колони/мой приятел с панасоник имаше подобен проблем, но го реши като зададе настройки ТВ да се ползва като монитор/, но не намирам подобни настройки на тошибата;
По лични наблюдения преобладаващата част от телевизорите подават звук само на тонколите си, при работа на вграденият медияплейър. Не може да изкараш звук от повечето портове отзад или отстрани.
При мен - модел от високият клас изкарвам звука по оптика.
-
От оптичния (цифров - многоканален ) или от изхода за слушалки (аналогов - стерео) .
-
-
Отговор: Re:Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3
Здравейте, имам телевизор Тошиба 46 TL939 и като цяло съм много доволна. Влизам си в интернет, гледам филми със субтитри няма проблеми никакви. Но картината на HD каналите е леко мътна, отдалеч се вижда, че все едно не е HD телевизора. Може ли някой да ми обясни кои настройки трябва да се оправят, защото настройката на цветовете не помага. Много благодаря предварително.
-
Отговор: Re:Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3
Цитат:
monitasmusic
Здравейте, имам телевизор Тошиба 46 TL939 и като цяло съм много доволна. Влизам си в интернет, гледам филми със субтитри няма проблеми никакви. Но картината на HD каналите е леко мътна, отдалеч се вижда, че все едно не е HD телевизора. Може ли някой да ми обясни кои настройки трябва да се оправят, защото настройката на цветовете не помага. Много благодаря предварително.
Това с мътнененето за кои ТВ програми става въпрос /на кой опаратор/?
-
Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3
Здравейте момчета. Имам телевизор Toshiba 40TL938. Днес видях, че има функцията Intel Wireless Display. Опитах се да го сържа с лаптопа ми(който е малко старичък Asus X80l) безжично, но нестава. Свалях от сайта на Интел разни програмки, но ми изписва, че не ми се поддържат. Аз съм с Уиндолс 7 ултимайт 32 битова система. Рових се из форума, но не можах да намеря за безжично свързване. Моля помогнете ми. Целта ми е да използвам телевизора като монитор за да си гледам филми на него. Благодаря ви предварително.
-
Ами лаптопа ти явно не поддържа технологията...До колкото съм запознат само core i3,i5,i7 я поддържат ;)
-
Цитат:
dimaldim
Ами лаптопа ти явно не поддържа технологията...До колкото съм запознат само core i3,i5,i7 я поддържат ;)
А по някакав друг начин няма ли как да стане. Говориме безжично. Не с кабел.
-
Здравейте, свързвам се безжично с интернета и имам само youtube и като пусна някой клип екрана премигва и клипа се разтяга сам и нищо не мога да разбера от клипа, но на някой не е така. ТВ-то е WL753.
Мерси предварително!!!
-
Цитат:
hristoslav2
Това с мътнененето за кои ТВ програми става въпрос /на кой опаратор/?
за Coolbox, има много хд канали, които изглеждат като другите без никаква разлика, примерно film + и film+hd, самите образи не са кристални, линиите са мътни, абе като цяло не изглежда изобщо както трябва
-
Здравейте. От скоро съм собственик на 32L2333 и съм много доволен :). Единственото нещо което не ми харесва е, че TV-то не подреди каналите както ги пуска оператора. На Blizoo съм със модул. Пробвах да сваля списъка според инструкциите за channel editor-a но изглежда този модел няма подобна възможност защото не се отваря подобно меню. Моля ако някой е измислил по-лесен начин да сподели, иначе часове наред ще си играя канал по канал да ги въртя замествам и т.н. Благодаря предварително и успешен ден.
-
Цитат:
monitasmusic
за Coolbox, има много хд канали, които изглеждат като другите без никаква разлика, примерно film + и film+hd, самите образи не са кристални, линиите са мътни, абе като цяло не изглежда изобщо както трябва
Булсаткомските програми...ясно.
А на останалите програми като Nat Geo HD, Discovery HD, HBO HD същото ли е ?
Цитат:
Fly Emirates
Здравейте. От скоро съм собственик на 32L2333 и съм много доволен
https://forum.setcombg.com/images/smilies/003.gif. Единственото нещо което не ми харесва е, че TV-то не подреди каналите както ги пуска оператора. На Blizoo съм със модул. Пробвах да сваля списъка според инструкциите за channel editor-a но изглежда този модел няма подобна възможност защото не се отваря подобно меню. Моля ако някой е измислил по-лесен начин да сподели, иначе часове наред ще си играя канал по канал да ги въртя замествам и т.н. Благодаря предварително и успешен ден.
Модела е производство на Vestel /Турция/. Тошиба имат вече традиция, последните две серии - от най-ниският клас да ги аутсорсват към Вестел и поради тази причина софтура за пренареждане на програмите не работи на тях.
Пробвай с промяна в настройките за държава.
-
Благодаря за бързия отговор. Надявам се това че е на Vestel да не му попречи да служи добре и дълго без проблеми. Ще пробвам с промяна на държавата макар че, в момента съм на Германия.
-
Цитат:
hristoslav2
Булсаткомските програми...ясно.
А на останалите програми като Nat Geo HD, Discovery HD, HBO HD същото ли е ?
.
няма никаква разлика, виждам огромната разлика в технополис като го купих и вкъщи, нещо мисля, че не мога да го настроя и полудях пускам футболен мач и не могат да се различат играчите много е мътно за лцд