Умно решение , е ако беше си го и купил - още по добре .Първоначално публикувано от maxuel82
Умно решение , е ако беше си го и купил - още по добре .Първоначално публикувано от maxuel82
Макси,тия изедници от ''близу'' искат 20 лв за монтаж на CAMа,да им качиш сандъците с инструменти до апартамента и по 5 лв на месец за "поддръжка".Ако това чудо е 60 лв в технотата-прецакал си се,брате-дреми и чакай да се сетят да дойдат и да ти го сложат отзад.Първоначално публикувано от maxuel82
Е уж казаха че струва 19,90 и аз толкова платих за този САМ модул - това трябва да е цената с монтажа , повече нищо не давам ! До утре става една седмица и ще ходя да питам какво става !Ако не ми го дадат ще си разваляме отношенията![]()
Да се включа относно КАМ модула, няма такава държава като нашата
Отидох в офиса на Близу и ги питам, колко ще ми струва КАМ модула - викат - 20лв.
Отварям сайта и гледам, че ако си подновиш договора(както е в моя случай) ти го дават безплатно( за ползване).
Питам служителката ако си подновя договора при вас (на крака съм отишъл) и взема КАМ модул - 20лв., ако направя онлайн заявка за промяна - безплатно!Тя се смее и вика, така е ама не всичко могат да ползват интернет, демек пак е направено да прецакат потребителя.
п.с Сега прочитам за тази такса 5лв. на месец за поддръжка, ако наистина има такова нещо хич няма да подновявам.
p.s.s Сега говорих по телефона с близу, няма такава такса от 5лв. на месец за поддръжка. Ако има проблем звъниш по тел-а на тях, ако тогава не стане викат "техници". Ако умишлено не ти правят мизерии да викаш техници всеки месец, няма как да ти взимат по 5лв.
Би казал че това е за притеснение
това е от форума на БлизуСега се загледах в кутийката на Модула и видях, че пише DVB/MPEG 2 не е ли малко старичък
Телевизора ми поддържа MPEG 4, но дали така като модула е MPEG 2 няма да може да хваща всички HD канали или двете неща ще се препокрият
Виждам, че хващам HD, но не се знае дали ще мога да хвана всички, ако някой върви на MPEG 4.![]()
До днес точно една седмица откак съм платил ,преподписал договора и чакам да дойдат да ми донесат САМ модул ама още ги нямаа колкото до онлайн заявката ми обясниха ,че модула пак се плащал 19,90лв. само че на техниците когато дойдат да го монтират,ако въобще дойдат
![]()
Във вашият град, Мсат няма ли?Първоначално публикувано от maxuel82
Най-после след 15 дни чакане дойдода и ми донесоха САМ модула ! Техника искаше да включим телевизора и тогава да мушне модула за да види дали ще го „захапе“естествено аз взех модула уж да видя как се слага и го сложих в слота като телевизора беше изключен от контакта ! После включих телевизора и започна да си настройва каналите ! Сега са много разбъркани и примерно БТВ ми е на 68 ! Има ли начин да си ги преподредя както на мен ми е удобно ??? Иначе има мнооого голяма разлика в картината от преди но още не е както картината в магазинаНякак си изглежда "постна" "бледа" незнам как да го обясня
цветовете са някак бледи не са "живи" ?
Слагаш на "Динамик" и цветовете оживяватПървоначално публикувано от maxuel82
Използвай режим "Кино", там са по-реални цветовете.
Трябваше да го пребараш тоя момък да ги подреди.Прочети първа страница за Тошиба,мисля,че е описано https://forum.setcombg.com/index.php/topic,50634.0.html .Пробвай сега всички настройки и колор мастери на автомат/включени,ако не ще да живне,гледай през бутилка ракия-значително подобрява визията (поне женската).
Е няма как да е като в магазина , ако в магазина пуснат кабелна - то никой няма да си купи телевизорПървоначално публикувано от maxuel82
Пускат HD клипчета да ти размътят мозъка но както каза колегата - ракийката може и да подобри качеството и отдалечаването от телевизора също .
Тоя "Динамичен" ще ти избоде очитеТова е възможно най-нереалната картина!
Пак ти казвам дай го на "Кино"!
А тоя колор мастер защо не го включи(не че знам кво прави)?Пък и тези големи снимки със светкавица-събрахме комповете в махалата да ги разпънем и видим.![]()
Снимките ги направих по-големи за да се вижда по -добре! Нямам "кино" като опция има - динамично , холивуд1 ,холивуд 2 и някакво autovew. !