Здравейте,
някой може ли да ми каже на това чудо на техниката TOSHIBA 40L7335DG ,какъв му е процесора ? Рових ,но не можах да открия.
И ще си позволя още един въпрос.Тази тошиба или това LG 42LA620S ?
Здравейте,
някой може ли да ми каже на това чудо на техниката TOSHIBA 40L7335DG ,какъв му е процесора ? Рових ,но не можах да открия.
И ще си позволя още един въпрос.Тази тошиба или това LG 42LA620S ?
Този пост е редактиран от hristoslav2; 01-01-14 в 22:26.
Приемам си забележката.
Има ли някакъв начин през менюто на телевизора да се провери какъв е процесора ? Или по скоро на каква честота работи и колко ядрен е ?
В сервизното меню - може и да има...
Не разполагам с такава информация. Модела със сигурност е изписан в сервизното ръководство, но с такова разполагат само в сервизите на Тошиба.
Cinema Quality (CQ) Engine
CQ Engine - 1GHz dual core ARM processor
Toshiba 40L7335DG :: AGDlab.pl
Този пост е редактиран от hristoslav2; 01-01-14 в 22:26.
Здравейте, взех си 40L7335 и имам проблем с картината. Ще се пробвам да го обясня - независимо дали става дума за телевизия или филм, при мрачни сцени светлината на картината се сменя и намалява значително. Възможно ли е това да се оправи с някоя настройка или е дефект? Благодаря предварително.
Привет и добре дошъл във форума
Изключи:
- динамичният контраст
- еко настройките
Хубав,лош днес се сдобихме с въпросната Тошива.
Първите ми впечатления са доста добри.Менюто е леко бавно ,но пък при отваряне на сайтове и плейване на флаш видео се държи доста добре.
Не можем още да му оправим настройките на картината и го държим на динамично.
Изключи динамичният режим и премини на режим Кино(Холивуд).
Скоро няма да си толкова доволна.:rolleyes:
Мнение на руски колега
http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:20767-35#1132
Съпорт форум
http://forums.computers.toshiba-euro...pa?forumID=136
Този пост е редактиран от hristoslav2; 04-01-14 в 23:09.
Здравейте!Имам 24'' Тошиба 24W1334 и съм доволен от качеството на картината и плейването на филмите със суб.След 30-40 изгледани филма няма засечка да не тръгне или да не чете субове.Когато го купувах изрично ме предупредиха че не чете бг субове,мноо компетентни консултанти има.Та към въпроса;вече 2-3 нощи се събуждам случайно през ноща и виждам тв-то как му мига червения диод на стенд бая,ту червено ту зелено все едно е в режим когато го пускам така мига.Мига около минута и спира.Забелязах че е всяка нощ в 3 часа,може ли да обясните какво означава това и проблем ли е?БЛАГОДАРЯ!
менюто става около 2 пъти по-бързо след ъпдейт на фирмуера не знам какво са пипнали но е доста по responsive. лично изпробвано на Тoshiba 58tl7335. досадното зареждане при включване обаче си остава и е все така бавно ...
Този модел си е турски VESTEL...
За второто се чудя... дали не е автоматично търсене на ъпдейт по ефирни цифрови канали. Разгледай менюто има ли нещо подобно- настройка на час за ъпдейт.
!!!!
http://tab-tv.com/?p=5592
Този пост е редактиран от hristoslav2; 05-01-14 в 15:36.
Прегледах всичко в менюто но няма нищо активирано за 3 през ноща.Има разрешено;автоматично сканиране на софтуер за актуализация.Последната е от производителя 11.07.2013 но по доло има;Сканиране за актуализации и като натисна ОК започва сканирането и тв-то спира звука,но не съм го изчаквал да мине сканирането тъй като не съм запознат какво точно се случва да не прецакам нещо.Много е вероятно това което обяснихте но да е направено фабрично да търси ъпдейти.Аз го ползвам с антена,нямам цифрова тъй като живея и работя в друг град и съм тук временно.
Изключи автоматичния ъпдейт.