Страница 9 от 41 ПърваПърва ... 789101119 ... ПоследноПоследно
Резултати от 121 до 135 от общо 609
Like Tree11Одобрявам

Toshiba LCD телевизори 2014/ презентация и FAQ на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2013

Отговор: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения / част 4

Здравейте взех си Тошиба 40Л7335ДГ имам следните въпроси:
    1. Мога ли да гледам 3д филм през лаптопа към телевизора с HDMI?
    2. Кой плейър да използвам ?
    3. Как върви въпроса с двойният екран и как да се оправя с него?
    когато филмът е с екран един до друг при 3д режима екрана се слива но трепти и има двоен размазан образ ( имам чувството че ще е проблем с резолюцията ). Още по-големият проблем е при режима един върху друг.. там като пусна 3д режим образите въобще не се сливат.. а си остават един върху друг ?? Лаптопа ми е Интел Коре и3 2.2гх. видео карта Нвидиа Гфорс 620мб . Когато свързвам хдми лаптопа с телевизора използвам 2 монитора, немога да ги слея 2в1 защото резолюцията на тв-то не пасва с тази на лаптопа и лентата и иконите ми са наполовина изрязани през телевизора.. това може ли да ми кажете как да го наглася ?
    Благодаря !

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

1) Да.
    2) https://forum.setcombg.com/%D0%BE%D0...%80%D0%B8.html
    3) Резолюцията се настройва от контролният панел на видеокартата.

4. Тук е от
    Aug 2013

Цитат Първоначално публикувано от Martinez1912 Виж публикацията
    Здравейте взех си Тошиба 40Л7335ДГ имам следните въпроси:
    1. Мога ли да гледам 3д филм през лаптопа към телевизора с HDMI?
    2. Кой плейър да използвам ?
    3. Как върви въпроса с двойният екран и как да се оправя с него?
    когато филмът е с екран един до друг при 3д режима екрана се слива но трепти и има двоен размазан образ ( имам чувството че ще е проблем с резолюцията ). Още по-големият проблем е при режима един върху друг.. там като пусна 3д режим образите въобще не се сливат.. а си остават един върху друг ?? Лаптопа ми е Интел Коре и3 2.2гх. видео карта Нвидиа Гфорс 620мб . Когато свързвам хдми лаптопа с телевизора използвам 2 монитора, немога да ги слея 2в1 защото резолюцията на тв-то не пасва с тази на лаптопа и лентата и иконите ми са наполовина изрязани през телевизора.. това може ли да ми кажете как да го наглася ?
    Благодаря !
    Можеш да гледаш 3д филми през HDMI. когато го свързваш използваи само един екран този на ТВ-то. настрой го на резолюция 1920х1080. Ако 3д филма ти е в ISO файл който зареждаш на диск трябва да се пусне с специален плеър. Аз ползвам Arcsoft.TotalMedia.Theatre. ако 3д филма ти е от тези които са разделени на два екрана го пускаш с всеки плеър и след това от дистанционото избираш 3д и според това как е разделен екрана го настройваш. слагаш очилата и се кефиш . надявам се че съм ти бил полезен

- - - - - - - - - -

Имам едно питане за този модел Тошиба 40Л7335ДГ
    Когато пускам филми през флашката ми тръгват субтитрите. А ако ги пускам през медиен съвър(ползвам Wild media Server ) както и да ги настройвам въобще не се показват. Настройвам ги да са Unicode i разширение srt. Някой има ли този проблем?
    Този пост е редактиран от tsirkov; 21-12-13 в 18:41.

5. Тук е от
    Dec 2013

е аз си взех тошиба https://www.technomarket.bg/products...hiba-40l7335dg :D mn qk

6. usa
    usa е офлайн

Тук е от
    Sep 2006

Здравейте имам 40TL938G
    Гледам има нов Frimware някой ъпдейтнал ли е има ли смисъл
    От скоро Телевизора като го изключа индикатора на телевизора вместо да стане червен става оранжева
    като натисна Power бутона на дистанционното не се появява логото на Тошиба а тръгва програмата
    явно съм го вкарал в някакъв режим може ли помощ да го върна да не влиза в такъв режим
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 25-12-13 в 17:48.

7. Тук е от
    Dec 2013

Като разглеждам 3Д торентите в сайтовете чета в коментарите че много хора питат "този филм за червени/зелени или еди какви си е? и за пасивни или активни очила е?" Какво представляват различните видове очила ? Каква е разликата между тях? И моите към кои спадат аз съм с телевизор Тошиба 40Л7335ДГ .. но незнам какви са ми очилата как да разбера?

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Ха-това зелени/червени, теб не те засяга отнася се за анаглифни очила. Твоят телевизор е с активно 3D
    3D-Active-Shutter Brille - FPT-AG03 - Toshiba

https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...tml#post638348
    Разликата се състои в типа лещи, които са монтирани. В пасивните има поляризиращи филтри (хоризонтален и вертикален), http://en.wikipedia.org/wiki/Polarized_3D_system
    http://3.bp.blogspot.com/_ws8XY4ubvX...zation-new.gif
    докато активните са с LCD лещи захранвани с ток от батерия, управлявани и синхронизирани с ТВ посредством отделен микрочип инсталиран в очилата.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Active_shutter_3D_system

Toshiba
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 25-12-13 в 18:08.

10. Novice
    Тук е от
    Jul 2013

Re: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения / част 4

Здравейте и Честита Коледа
    Имам едно питане: става въпрос за 40TL938 и 40L7335DG. Преди време мина ъпдейт на 40TL938, от който май доста хора се оплакваха (или в псоледствие го оправиха) и сега ми предлага нов ъпдейт, който за момента отказвам. Има ли някой, който да каже как е най-новият ъпдейт? (с предния ъпдейт се оправи размнаването на звук и картина на BNT_HD)
    40L7335DG пък е с нов "облик" на софтуера, но според мен е доста по-бавен от 40TL938, не знам HW или SW е причината, някой може ли да каже?
    И последният ъпдейт за 40TL938 дали ще е това, което е на 40L7335DG (бялото е преоблааващ цвят, което не ми допада)?
    Благодаря и весели празници)

11. Тук е от
    Dec 2013

Отговор: Re: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения / част 4

Някой ми каза, че за по-добър 3Д ефект във филмите трябва да настроя херците на Тошибата ми на 24? Вярно ли е това или да си го държа на 60 ( колкото е максимума )

12. Тук е от
    Dec 2013

Отговор: Re: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения / част 4

Здравейте, Купих си Тошиба 40Л7335ДГ попринцип съм на кабелна в момента, но като дам да настрой HD си настройва много канали и някой работят перфектно, но малко от тях повечето засичат и прекъсват и то доста. Искам да попитам дали на сигнала се дължи това или е нещо до телевизора също и някой от приложенията ми забиват като скайп например. А при 3д филмите не мога да доловя разликата дали аз не правя нещо както трябва?

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Ines Виж публикацията
    40L7335DG пък е с нов "облик" на софтуера, но според мен е доста по-бавен от 40TL938, не знам HW или SW е причината, някой може ли да каже?
    И последният ъпдейт за 40TL938 дали ще е това, което е на 40L7335DG (бялото е преоблааващ цвят, което не ми допада)?
    Благодаря и весели празници)
    С всяка изминала година, обема на софтуера в новите модели расте и независимо че процесорите са малко по-добри....менюто и настройките вървят мудно.

Не- последният ъпдейт за TL938 няма как да е това което става на L7335DG.

Цитат Първоначално публикувано от Martinez1912 Виж публикацията
    Някой ми каза, че за по-добър 3Д ефект във филмите трябва да настроя херците на Тошибата ми на 24? Вярно ли е това или да си го държа на 60 ( колкото е максимума )
    Зависи как е сниман филма и после как е записан. Тези херци може да ги настройваш само от видеокартата на компа-на който плейваш филма.
    Като правило в 3Д режим телевизора работи на 100Hz (американските на 120Hz).

Цитат Първоначално публикувано от Shoni Виж публикацията
    Здравейте, Купих си Тошиба 40Л7335ДГ попринцип съм на кабелна в момента, но като дам да настрой HD си настройва много канали и някой работят перфектно, но малко от тях повечето засичат и прекъсват и то доста. Искам да попитам дали на сигнала се дължи това или е нещо до телевизора също и някой от приложенията ми забиват като скайп например. А при 3д филмите не мога да доловя разликата дали аз не правя нещо както трябва?
    Проблема с накъсването е в сигнала, стигащ до телевизора. Скайпа много зависи от скоростта на нета ти.

14.  

15. Тук е от
    Dec 2013

Благодаря за бързият отговор и под забиване имам предвид тотално забиване, без да помръдва нищо и дори не можеше да се изключи телевизора от копчето. Вчера доста се рових, но не успях да свържа лаптопа с телевизора безжично ако може малко помощ имам руската програма и телевизора е свързан с рутера в моите неща показва името на компа ми. Но качените видеа в програмата не ги показва и не само видеата снимки музика нищо не показва.

Проблема с накъсването е в сигнала, стигащ до телевизора. Скайпа много зависи от скоростта на нета ти.[/QUOTE]

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Използвай кабел вместо wi-Fi връзка. Освен това има отделен форум по въпроса..
    DLNA - медийни сървъри

Test : Toshiba 40L5333DG

превод
    Google Преводач

17. Тук е от
    Dec 2013

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Използвай кабел вместо wi-Fi връзка. Освен това има отделен форум по въпроса..
    DLNA - медийни сървъри

Test : Toshiba 40L5333DG

превод
    Google Преводач
    Мерси!

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Поради многото запитвания на лични, относно проблеми с You Tube..ви напомням едно съобщение на компанията.
    http://www.toshiba.de/innovation/generic/youtube-xl/
    превод
    Google Преводач

TV Product Updates - Toshiba

FAQ
    Toshiba Europe GmbH - FAQs - Toshiba Fernseher - Toshiba
    превод
    Google Преводач

Toshiba Service Tipps für Toshiba LED-TVs - YouTube
    ето и клипове с моделите
    TV - YouTube

каталог
    http://www.toshiba.de/Contents/Toshi...ilagen/001.pdf

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 9 от 41 ПърваПърва ... 789101119 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Toshiba RAS-B13N3KV2-E SUZUMI+ или Toshiba RAS-167SKV-E5
    От nanizealot във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 77
    Последно: 18-02-15, 14:08
  2. Toshiba RAS 402 EDR / Toshiba RAS 402 GDR / Toshiba RAS 402 GDRH
    От rukar във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 2
    Последно: 14-12-14, 21:56
  3. Toshiba 40TL938 - Toshiba Places !!!!! Help
    От kireto69 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 0
    Последно: 10-03-14, 19:02
  4. Toshiba TOSHIBA 55WL863G или Sony KDL-55ex720
    От iskrens във форум Toshiba телевизори
    Последно: 24-12-11, 14:12
  5. Нова серия LED телевизори на Toshiba работят без ток
    От kod във форум Новини от SetCombG.com
    Последно: 29-11-10, 15:15

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе