@ logic:
Да, прав си, няма да си развалям настроението.
Преди да реша да го купя - изчетох почти всичко, което можах да намеря както тук, така и в нета.
Алтернативата беше HITACHI 40HXC46 INTERNETTV - Турска "изработка", което само по себе си - не е никаква "алтернатива". Че и почти 800 лв. беше!
Везната наклони към Тошко, поради необходимостта от компромисно решение за ТВ на вилата, който се сещаш колко редовно ще се гледа. А и факта, че в кухнята имам 23RL933 (Internet), с матрица LG и съм доста доволен.
@ hristoslav2:
Да, изчетох, каквото намерих в сайта им, но незнам дали изненадата, че матрицата не е LG, е лоша...
За това попитах дали някой има конкретни наблюдения за AUO.
Мерси.
AUO има далеч по-добър контраст от IPS (от 2500до 4500:1 vs 800:1). Зрителният ъгъл е по-малък, но цветопредаването е на ниво.
Здравейте симпатяги
Вчера си купих Toshiba 39L2333D от Carrefour, според мен добра сделка - за 599 лв. получаваш 39 инча на Full HD
Както и да е.. опитвам се да подкарам БГ субтитри и не успявам. В магазина като го купувах ми казаха, че това е въпрос на кодировка на субтитрите (UTF нещо си и Cyrillic). Вие какво ще кажете по въпроса ? Това вярно ли е или модела не поддържа БГ субтитри (макар че видях в информацията за модела, че поддържа БГ език)
Ако си пише , че не поддържа бг субтитри , значи е вярно . Ако не поддържа само кирилица ср1251 , а Unicode UTF-8 се налага прекодирането им . Виж какво пише в упътването му за употреба , все пак това е нов модел .
Да, да.. сега погледнах инструкциите - свалих нужните програми и сега ще го тествам
EDIT
Направих го като смених кодинга на субтитрите на UTF-8 с програмата Subtitle Edit .
Cheerz
Този пост е редактиран от Innocent; 12-10-13 в 23:18.
Един въпрос който може би не е за тука но ако някой знае би ли споделил.Имам TOSHIBA 40TL933G като пусна 3д филм от лаптопа през hdmi кабел всичко е ок.А като пусна от стационарния компютър пак през hdmi кабел образа на 3 д-то се разминава както съм показал на снимката.Идея защо се получава така и как може да се коригира?DSC_0277.jpg
Тошиба 42xx863 - дистанционното не му действа,самото дистанционно работи,срещу фотоапарат светка.Батериите са добре. От самия телевизор,при натискане на сензорен бутон,започва да превърта многократно,все едно е задържан натиснат.Успях да дам фабрични настройки - проблема остана.Понякога успява да изпълни някоя функция на дистанционното,но много рядко.
Преди 1-2 месеца беше същото положение,след 1-2 дена се оправи и всичко беше О.К.Сега отново прави тоя проблем.
Възможно ли е външен фактор да го побърква? Някъде четох за енергоспестяваща лампа,която така действала на ТВ,но изключвах всички ел-уреди ,рутери,GSM-и,не се оправя.
Някакви идеи? 10Х!
chervenia2
Виж си настройките на компа.
boy123
Изключи всички кабели свъзани с портовете на телевизора, после го рестартирай, но без да свързан с каквото и да е и пробвай пак да управляваш с дистанционното.
Здравейте,
Как може да изключа автоматичното търсене на firmware upgrade? (Toshiba 40TL933)
благодаря
Здравейте
Търся технически спецификации или книжка за модел 32av504d. Никъде в нета не намерих или пък линковете беха стари и не работеха.
Благодаря
Преди точно от тези линкове се опитах да го сваля но даваше грешки. Сигурно нещо се е било сбъгясало. но сега се свали! Благодаря.