Здравейте появи ми се проблем с hdmi входовете на телевизора, не работят. Излиза ми съобщение no signal input.Самият телевизор като такъв, работи т.е. с телевизията няма проблем. Устройствата, които бяха свързани, когато се е случила повредата са две Playstation конзоли, 3 и 4, като установих, че и hdmi порта на тройката, не работи. Направих следното, ресет на телевизора, не помогна, изпробвах с компютър, всичките 4 порта, не вадят картина, но компютъра "вижда" телевизора (настройките на видео картата показват телевизор), както и PS4 се вижда от телевизора през hdmi link и може да се пуска и спира от него, използвах 3 различни кабела, доказано работят, както и втори телевизор, с който си проверих конзолите и компютъра. Въпроса ми е, какво може да е причинило тази повреда, предполага се, че е изгорял някой модул, дали PS3 e "счупил" телевизора или обратното. Ясно е, че ще се ходи на сервиз, ако може препоръка за такъв (излишно е да споменавам, че е извън гаранция), бих бил много благодарен,гугъл вади няколко сервиза, които предлагат безплатно посещение по домовете, дали си заслужава да се възползвам от такава услуга? Благодаря предварително за отговорите.