Благодаря, Ru-Boy, но пак не разбрах защо трябва да ползвам SP Bullet?! Според мен (а май и според Гео), всичко би трябвало да е ОК и само с ДОС кирилските драйвери cyr.com или bds.com. Така го и помня от преди близо 10 години, но го бях позабравил.
"Те (печалбарите от "кирилизатори") като са лайна и не обясняват почтено, че който няма стари програми, няма нужда от техните творения, и аз снижавам нивото. Понеже на хората ще им е проблем, ако почне тук и там да им излиза (както и става) MИK таблицата вместо Уйндоуската, аз обяснявам просто: НИЩО ВИ НЕ ТРЯБВА, САМО СОБСТВЕНА УЙНДОУСКА КИРИЛИЦА"
Инжинере,
1. Все ти се чудя - сносни работи пишеш, а езикът ти като на 10-годишно хлапе. Някак си не ти прилича, но то си е твоя работа.
2. Както писах по-горе, от опит знам, че за работа под ДОС НЕ е достатъчна само системна Windows кирилица. Мисля, че в тази тема достатъчно добре се изясни и защо е така - системната кирилица на Windows няма нищо общо с МИК таблицата, с която са кодирани почти всички (може би всички) български ДОС програми. За нормална работа под ДОС и Windows са нужни И ДВЕТЕ (за МИК имам предвид че е нужен bds.com) поотделно, тъй като служат за съвсем различни цели.